NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
27
10
2:15, Arena4
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
penis in i
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=-aAVs71uJ-kJa, én is ezt néztem. Azé' vicces, hogy órák óta itt gebedek, aztán egy alsó csíkból tudom meg.OL-be mindenképpen kellett pick, ez rendben vanFater 14 évig húzta az NFL-ben ennyivel a sráci is kiegyezne 😊
Kampman
Fucu
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1254144195662577664
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ja, én is ezt néztem. Azé' vicces, hogy órák óta itt gebedek, aztán egy alsó csíkból tudom meg.OL-be mindenképpen kellett pick, ez rendben vanFater 14 évig húzta az NFL-ben ennyivel a sráci is kiegyezne 😊
Kampman
Fucu
több mint 4 éve
Ezt igy kell csinalni. Szepen, okosan beszivarogni.FEHER DT A COLTSBAN!!!!A tradicionális feka pozíciókra is betörtök, nem maradt már semmi tisztesség és méltóság?
Stez
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
FEHER DT A COLTSBAN!!!!A tradicionális feka pozíciókra is betörtök, nem maradt már semmi tisztesség és méltóság?
Stez
több mint 4 éve
OL-be mindenképpen kellett pick, ez rendben vanFater 14 évig húzta az NFL-ben ennyivel a sráci is kiegyezne 😊
Kampman
több mint 4 éve
Egy papa is van koztunk. 😀tehát itt mind istenek vagyunk 😊Isten sem valaszol, megis imadkoznak az emberek. 😀és hány posztra válaszoltak?Filmcafen Jaws van, egy oraja azt kozvetitem. 😀Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
De nálam az oreg rozmár beszélt
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
batyu
Stez
briareos
több mint 4 éve
Kampman
28 290
OL-be mindenképpen kellett pick, ez rendben van
több mint 4 éve
batyu
630
nagyot megy az afc eastmegint BB-t majmolják, még hogy nyitott a csoport 😀
k, ls, k, p
mustaine
több mint 4 éve
tehát itt mind istenek vagyunk 😊Isten sem valaszol, megis imadkoznak az emberek. 😀és hány posztra válaszoltak?Filmcafen Jaws van, egy oraja azt kozvetitem. 😀Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
batyu
Stez
több mint 4 éve
Ott a punter, tessékIgen, ez az új trend. ST-vel SB-t nyerni, ha megvan a momentum.
Az AFC East nagyon rámegy a special teamre idén
Kampman
több mint 4 éve
ott a punter pick!
több mint 4 éve
jets viszi a legjobb Puntert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Isten sem valaszol, megis imadkoznak az emberek. 😀és hány posztra válaszoltak?Filmcafen Jaws van, egy oraja azt kozvetitem. 😀Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
batyu
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ott mutatják a cápát ? 😱😱😃😃alsó sávban vannak hogy melyik csapat kit húz, azt nézdDenem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
több mint 4 éve
batyu
630
és hány posztra válaszoltak?Filmcafen Jaws van, egy oraja azt kozvetitem. 😀Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
több mint 4 éve
Filmcafen Jaws van, egy oraja azt kozvetitem. 😀Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
alsó sávban vannak hogy melyik csapat kit húz, azt nézdDenem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Denem nézed a közvetítést ?Es bemennek a vizbe. Az idiotak.Milyen vizbe es kik ? 🤔
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Heisman Trophy