NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Trotter nagyot csúszott, nyilván a PHilly viszi. Kellett oda LB?
6 hónapja
És Trotter, jót csúszott ő is, de ment a fater után.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
KeyG
9 492
LT-LG-RGmert, nektek mi hiányzik még?Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
Eagles hetedik csere ezen a drafton? 😀
6 hónapja
shagi0206
10 921
mert, nektek mi hiányzik még?Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
6 hónapja
Itt már sokan azt csinálják ,hogy addig is amíg a játéka annyira feljavul, hogy pályára kerülhessen, addig is hasznát vegyék, lehessen használni PSben.Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
6 hónapja
A reachelésé.Ki ez a CB megint?a herceg, nem látod? Mondjuk hogy minek a hercege, azt nem tudom
KeyG
shagi0206
6 hónapja
KeyG
9 492
Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
Ki ez a CB megint?Tipik Balfék pick
KeyG
6 hónapja
shagi0206
10 921
Ki ez a CB megint?a herceg, nem látod? Mondjuk hogy minek a hercege, azt nem tudom
KeyG
6 hónapja
shagi0206
10 921
ezt inkább tartsd titokban. A fasza gyerekek coca-t isznak. Az okosak meg egyiket semnem tudok, bepepsiztemAkkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
6 hónapja
nem tudok, bepepsiztemAkkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
6 hónapja
shagi0206
10 921
Ainias jó pick. Jó lesz backupnak.
6 hónapja
Akkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
6 hónapja
A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
6 hónapja
A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
6 hónapja
A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Keversz Stezzel!Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
6 hónapja
Keversz Stezzel!Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
6 hónapja
Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b