NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
129 választás óta nem draftoltak QB-t, ami rekordJövőre is ez lesz azt a classt elnézve. 😀
Wester
6 hónapja
Ha kicsi lesz LBnek akkor SS-nek még jó lehet.Hátizééé, na... :-/ Csak én nem értem? Mármint hogy niért őt 😀A Skins egy mágust draftolt 😀Templomi mágus.
Sixo
iktriad
warr_b
6 hónapja
129 választás óta nem draftoltak QB-t, ami rekord
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Willie Parker
15 378
Csikics Mirella, körmendi, 30 évesÉs a lányt?Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Sixo
6 hónapja
Hátizééé, na... :-/ Csak én nem értem? Mármint hogy niért őt 😀A Skins egy mágust draftolt 😀Templomi mágus.
Sixo
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
shagi0206
10 921
5. védőjét draftolta Shagi, oszt még csak az 5. kör elején vagyunk.az én draftomat inkább nem akarod látni. Sírni támad kedvem, ha csak meglátom.
Sixo
6 hónapja
A Skins egy mágust draftolt 😀Templomi mágus.
Sixo
6 hónapja
Szóval csak rookie camp tryoutos volt.nem draftoltákÉs a válogatáson bejutottál?Rocco jó arc😃Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Sixo
Kampman
6 hónapja
Kampman
28 290
nem draftoltákÉs a válogatáson bejutottál?Rocco jó arc😃Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Sixo
6 hónapja
És a válogatáson bejutottál?Rocco jó arc😃Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
6 hónapja
5. védőjét draftolta Shagi, oszt még csak az 5. kör elején vagyunk.
6 hónapja
Willie Parker
15 378
Rocco jó arc😃Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Tactful Cactus
6 hónapja
Nem ütni kell, hanem verni.Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
Tactful Cactus
6 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ezt most nem ütöm le.Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
Still és steal 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
És a lányt?Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
Willie Parker
6 hónapja
Szóval ST.Egy közepesen atletikus, futás ellen jó CB.Jó, látom a 3. nap bohóckodunk.Rip Sixo, ez ki a tököm?
Sixo
warr_b
Sixo
6 hónapja
Willie Parker
15 378
Mindkettőt ismerem, egyiket személyesen isaszondod úristen very big?úristen pick is inBraelon Allen egész jó nagy RB,
Wester
iktriad
Wester
warr_b
6 hónapja
Ciánkapszulát inkább, kösz.Jó, látom a 3. nap bohóckodunk.pont írni is akartam, h postázzam a kötelet?
Sixo
shagi0206
6 hónapja
Egy közepesen atletikus, futás ellen jó CB.Jó, látom a 3. nap bohóckodunk.Rip Sixo, ez ki a tököm?
Sixo
warr_b
6 hónapja
shagi0206
10 921
Jó, látom a 3. nap bohóckodunk.pont írni is akartam, h postázzam a kötelet?
Sixo
6 hónapja
Jó, látom a 3. nap bohóckodunk.Rip Sixo, ez ki a tököm?
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta