NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Jól tartom magam.Azt hittem idősebb vagy.Hallod Warrb, ezt neked mondták. Befüvezve ne vezess.Egyedül az érettségi banketten szívtam el egy spanglit 26 évvel ezelőtt, akkor sem éreztem semmit 😀
Sixo
Csak a sör.
warr_b
Tactful Cactus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Azt hittem idősebb vagy.Hallod Warrb, ezt neked mondták. Befüvezve ne vezess.Egyedül az érettségi banketten szívtam el egy spanglit 26 évvel ezelőtt, akkor sem éreztem semmit 😀
Sixo
Csak a sör.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
Csak döntse már el, hogy running back, vagy safety, nem mindegy 😀oda még a Vaki(s) jóakarod mondani, hogy a vak is látja, hogy jó helyen van?
Wester
Kenny
6 hónapja
Hicks is jó, ő is jöhetett volna hozzánk
6 hónapja
Akkoss
222
Nyomjuk az all int, csak nem értem miért olyan srácokért, akiket más nem nagyon vinne... A posztok nagyjából rendben vannak, de jövőre nem lesz pickünk.
6 hónapja
shagi0206
10 921
nem vszínű, hacsak nem itt, a pusztulat keleten lakikNegritől?4. kör végére elfogyott 4 sör és 1 hosszú mojitoén most hoztam pizzát.
Draft végére ez elég durva lesz
zacknorb
shagi0206
warr_b
6 hónapja
Hát b+, nem hiszem el...mintha a Howie Roseman, meg a Joe Douglas ismernék egymást 😀
Eagles traded picks 132 and 210 to the Detroit Lions for picks 164, 201, and a 2025 4th round pick.
skizofita
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Hova vonulna, 4k yard hiányzik az alltime 1hez.Wiley? Akkor Taylro szólt Kelceynek, hogy vissza kéne vonulni.Szvsz utolsó szezonja jön, főleg ha megint jön a gyűrű és nem Taylortól.
Sixo
iktriad
6 hónapja
Negritől?4. kör végére elfogyott 4 sör és 1 hosszú mojitoén most hoztam pizzát.
zacknorb
shagi0206
6 hónapja
Hallod Warrb, ezt neked mondták. Befüvezve ne vezess.Egyedül az érettségi banketten szívtam el egy spanglit 26 évvel ezelőtt, akkor sem éreztem semmit 😀
Sixo
Csak a sör.
6 hónapja
shagi0206
10 921
4. kör végére elfogyott 4 sör és 1 hosszú mojitoén most hoztam pizzát.
zacknorb
6 hónapja
shagi0206
10 921
Látom a Ravensnek sikerült kihúznia a 4. kör végén Tampat is. Végülis kb 1,5 körös steal. De a Ravens ezt ki szokta használni.
6 hónapja
4. kör végére elfogyott 4 sör és 1 hosszú mojitoDraft végére ez elég durva lesz
6 hónapja
Hát b+, nem hiszem el...Eagles traded picks 132 and 210 to the Detroit Lions for picks 164, 201, and a 2025 4th round pick.
6 hónapja
Ravens fanok: Devontez Walker wr2 lesz szerintetek?Wr3
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
6 hónapja
shagi0206
10 921
a ti picketeket még megvártam 😊 Utána el is mentem, de kurva jó vagyok, hogy visszaértem a kövi pickünkre 😀Hát ez meg mi? udfa safetyt? a 4. körben, ráadásul feltrade árán?Nem úgy volt hogy el kell menned egy órára?
shagi0206
Tactful Cactus
6 hónapja
Wiley? Akkor Taylro szólt Kelceynek, hogy vissza kéne vonulni.Szvsz utolsó szezonja jön, főleg ha megint jön a gyűrű és nem Taylortól.
Sixo
6 hónapja
Wiley a Chiefs-ben, nem lesz rossz helyen