NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
még egy letrade, nekünk itt már kurvára nem kell senkijövő évi 3-ért, na jó ez így meg is érte
Wester
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Beki
807
még egy letrade, nekünk itt már kurvára nem kell senkiEladtuk, nem letrade
Wester
6 hónapja
Mint a Pithc Perfect 2 vagy 3ban az a világbajnok akapella német banda.Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.emellett még az erős német akcentus is kurvára fülsértő, egyik legrondább akcentussal beszélik az angolt.
Sixo
deyell
6 hónapja
még egy letrade, nekünk itt már kurvára nem kell senki
Lesz ez még így se!
6 hónapja
influenszer volt a titulusa szóval nagy az esély rá, hogy mentálisan sérült.Arra akartam célozni ,hogy az összes így viselkedett. Szóval akkor az összes autista lenne?TexansMelyik az eddigi 18ból akik eddig bemondtak?Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
Sixo
KeyG
Sixo
6 hónapja
KeyG
9 494
Nem figyeltem az összeset a Ravensre kapcsolódtam be , meg most a Texanstól.Arra akartam célozni ,hogy az összes így viselkedett. Szóval akkor az összes autista lenne?TexansMelyik az eddigi 18ból akik eddig bemondtak?Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
Sixo
KeyG
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
deyell
11 702
Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.emellett még az erős német akcentus is kurvára fülsértő, egyik legrondább akcentussal beszélik az angolt.
Sixo
choose life
6 hónapja
Arra akartam célozni ,hogy az összes így viselkedett. Szóval akkor az összes autista lenne?TexansMelyik az eddigi 18ból akik eddig bemondtak?Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
Sixo
KeyG
6 hónapja
KeyG
9 494
TexansMelyik az eddigi 18ból akik eddig bemondtak?Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
Sixo
6 hónapja
Melyik az eddigi 18ból akik eddig bemondtak?Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
6 hónapja
Nem rossz pick, a Texans is jó lesz.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
én is, csak nem mertem beírni, mondom nem leszek paraszt.Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
KeyG
6 hónapja
Lehet rendelni a pólókat Bears fanok---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Eagles traded pick 123 to the Houston Texans for pick 127 and a 2025 5th round pick.Hányadik cseréjük, négy, öt?
skizofita
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.akkor jönni fog 😀
Sixo
6 hónapja
KeyG
9 494
Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.Én azt hittem autista a gyerek
Sixo
6 hónapja
Bemondók válogatásának legnagyobb elvárása, legyél elképesztően cringe, tudj hangosan értelmetlen dolgokat ordibálni.