NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
23
10
2:15, Arena4
Oakland Raiders - Buffalo Bills
több mint 7 éve
WR34
12
ez már olyab kabalakántálás nemde? 😊Johet is az OMeg az STNa meg ujra a DJohet az STEs ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
Johet is az OMeg az STNa meg ujra a DJohet az STEs ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Meg az STNa meg ujra a DJohet az STEs ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
Ezzel én is így vagyok, múlthéten is fél óra kellett még minimum, hogy elaludjak, az óra meg 5:40-kor csörgött. 😊Nem kell izgulni ez is csak egy laza 4. negyedes WIN lesz 😀jaj, olyat mi nem tudunk, mi csak olylat tudunk, hogy az utolso 1 percben az ellenfelnek meg legyen egyetlen egy kiserlete a merkozes megnyeresere, vagy a hosszabbitas kiharcolasara...nehogy aludni tudjak instant a lefujaskor
WR34
Pari
több mint 7 éve
WR34
12
legalább egy meccsen sem unatkozunkNem kell izgulni ez is csak egy laza 4. negyedes WIN lesz 😀jaj, olyat mi nem tudunk, mi csak olylat tudunk, hogy az utolso 1 percben az ellenfelnek meg legyen egyetlen egy kiserlete a merkozes megnyeresere, vagy a hosszabbitas kiharcolasara...nehogy aludni tudjak instant a lefujaskor
WR34
Pari
több mint 7 éve
akkora holdin volt Macken, hogy meg a marsrol is latszott
több mint 7 éve
Nem kell izgulni ez is csak egy laza 4. negyedes WIN lesz 😀jaj, olyat mi nem tudunk, mi csak olylat tudunk, hogy az utolso 1 percben az ellenfelnek meg legyen egyetlen egy kiserlete a merkozes megnyeresere, vagy a hosszabbitas kiharcolasara...nehogy aludni tudjak instant a lefujaskor
WR34
több mint 7 éve
Na meg ujra a DJohet az STEs ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
A Chiefs szurkolók máshogy gondolkoznak! Nekem tetszik egyébként, hogy így állnak hozzá! Respect!Td Baby!!!!!Jó látni, hogy Chiefs fanok is szurkolnak nekunk, mert en ma nagyon szoritottam annak a huje falconsnak😊
KoporShow
Pari
több mint 7 éve
WR34
12
Nem kell izgulni ez is csak egy laza 4. negyedes WIN lesz 😀
több mint 7 éve
Pont jókor írták ki, hogy 3-szor keresete Carr Coopert és abból egy egy 22 yardos elkapás volt. 😊4-szer kereste már és a két elkapásból 59 yard és egy TD van! 😊
több mint 7 éve
Td Baby!!!!!Jó látni, hogy Chiefs fanok is szurkolnak nekunk, mert en ma nagyon szoritottam annak a huje falconsnak😊
KoporShow
több mint 7 éve
bmg
2 681
Ez szép volt!
több mint 7 éve
Td Baby!!!!!
több mint 7 éve
Ja de 😀
több mint 7 éve
Johet az STEs ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
Sajnos nem volt TD
több mint 7 éve
AC DC Thunderstruck
több mint 7 éve
És még egy 15 yard is
több mint 7 éve
Megsérült Crabs ujja is
több mint 7 éve
Es ismet az O-tST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
bmg
2 681
Majdnem block.ST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni
több mint 7 éve
Azt azért nem értem, hogy Vadal Alexander mit keres mindig benn a pályán
több mint 7 éve
jogos, az eredmenyt latva az volt ez elso tippem, hogy nezni😊Nem akarom méltatni a szerepemet a meccs alakulasaban, de miota bejelentkeztem, a fiuk is kijottek a palyara😊Illetve Amadeus lehet elkapcsolt. Az donto faktor
Pari
ulpianus
több mint 7 éve
ST-t varom ujraJohet a dUjra az ST-t kernem akkorNa akkor az O kovetkezikO odatetteD is odatette
ST odatette
D?
Rolni
Johet most az ST aztan O
Rolni
Rolni
Rolni
Rolni