Oakland Raiders - Denver Broncos
több mint 5 éve
23 a rekordunk, right?
több mint 5 éve
Nem figyeltem, én azt néztem, hogy Lynch igazából még lehet nem volt lent, kicsit korán jött a sípszó...hatulrol mutattak, a sipszo utan volt, lehet csak a kamara szoge miatt volt megtevesztoMack megprobalta pofanverni az RT-t? visszajatszasbol ugy tunt, mint egy sucker punchEzen a meccsen ilyet még feltételezni is alaptalan
Pari
StormST
Pari

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
nezzdman, Roberts nem dropota instant, ebbol a cavobol meg lehet valami(remeljuk mashol)
több mint 5 éve
Int, sack...eddig Pagano jobb, mint Norton volt...persze nem Brady az ellenfel, de Norton sztem Lynchbol is sztart csinalt volna
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Mack megprobalta pofanverni az RT-t? visszajatszasbol ugy tunt, mint egy sucker punchBárcsak kiütné. 😀
Pari
több mint 5 éve
Jó, ez pontosan 14 pont különbség. Pontosan ugyanezt játszottuk a múlt héten. Célterületen eladjuk a labdát, majd az ellenfél végigmegy. Kibaszott fasz hívás volt másodikra a kezdő Lynch-csel azt a passzjátékot hívni. Nem lennék meglepve, ha Talibék a saját O-nkat is elpicsáznák edzésen. Harris mondjuk ezt már elkezdte.biztos vagyok benne, hogy a play nem tartalmazta azt, hogy 3 védő közé dobja be miközben balra fut. Nem tudom valós vagy fantom nyomás miatt indult el arra, de ki kellett volna dobni a világból...
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
hatulrol mutattak, a sipszo utan volt, lehet csak a kamara szoge miatt volt megtevesztoMack megprobalta pofanverni az RT-t? visszajatszasbol ugy tunt, mint egy sucker punchEzen a meccsen ilyet még feltételezni is alaptalan
Pari
StormST
több mint 5 éve
Mack megprobalta pofanverni az RT-t? visszajatszasbol ugy tunt, mint egy sucker punchEzen a meccsen ilyet még feltételezni is alaptalan
Pari

több mint 5 éve
Mack megprobalta pofanverni az RT-t? visszajatszasbol ugy tunt, mint egy sucker punch
több mint 5 éve
És akkor az OL is összefossa magát...

több mint 5 éve
Jó, ez pontosan 14 pont különbség. Pontosan ugyanezt játszottuk a múlt héten. Célterületen eladjuk a labdát, majd az ellenfél végigmegy. Kibaszott fasz hívás volt másodikra a kezdő Lynch-csel azt a passzjátékot hívni. Nem lennék meglepve, ha Talibék a saját O-nkat is elpicsáznák edzésen. Harris mondjuk ezt már elkezdte.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 5 éve
Anyám...2-3 értelmes O play egymás után...fura ilyet látni tőlünkAmíg 4 WR-t tudtok a pályára tenni, addig ez mehet állandóan, jelenleg 2,5 értelmes CB-nk van csak...
Rolni

több mint 5 éve
Anyám...2-3 értelmes O play egymás után...fura ilyet látni tőlünkTD lehet olvassa a fórumot és a tableten benyomta a maddent 😀
Rolni

több mint 5 éve
Anyám...2-3 értelmes O play egymás után...fura ilyet látni tőlünk
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Íme a győztes TD!
több mint 5 éve
Langley... Ő se lenne a pályán, úgy látszik nem is véletlenül...

több mint 5 éve
ezért örültem a crabtree eltiltásnak =)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
27-es ügyi volt
több mint 5 éve
1 értelmes Raiders elkapó maradt, erre persze hogy egy noname fogja....

több mint 5 éve
Mindegy mi a bünti vagy ki támad, a 73-as szám ma gyakran szóba kerül eddig...

több mint 5 éve
coop
több mint 5 éve
Na, rájött a Raiders, hogy TE-t mindig találni üresen...

több mint 5 éve
facemaskAnderson is ügyes-okos fiú, na...
Pari

több mint 5 éve
Megprobaljatok sunyiba megdonteni a penatly call rekordunkat?