Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
v.sammy
100
Eddig ez az elso passz ami jo volt tole. De azert akarhogy is nezzuk nem ez az erossege na.Ha megallitja a D a futast nem lessz mas valasztasa az Eagles-nek mint dobni de az meg nem megy Foles-nak. Lenyeg, hogy ne szabalytalankodjunk...na ez meg nekunk nem megy!elég szigorú vagy Folesszal szemben.😀
63 Yard bunti eddig.
v.sammy
balintbaba
több mint 6 éve
mi a faszomra vársz bazdmeg dobd inkább ki oldalra,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Folesleges dolog miattam aggódni, Sasold ikább a meccset 😛Valaki bekente szappannal a kesztyűjét szerintem... #soapglovegateTe gyanús vagy nekem 😀
Igor
Hanni
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Riley mit keres a pályán???
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Szép, fg távbol ki
több mint 6 éve
Direkt vannak fumblek, hogy adjunk esélyt az ellenfélnek
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem kell ide futásmegállítás, megoldják ők maguk isez tényleg 'running back' volt a javából
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ha megallitja a D a futast nem lessz mas valasztasa az Eagles-nek mint dobni de az meg nem megy Foles-nak. Lenyeg, hogy ne szabalytalankodjunk...na ez meg nekunk nem megy!elég szigorú vagy Folesszal szemben.😀
63 Yard bunti eddig.
v.sammy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Na jo inkább dobáljon akkor Foles"mondatok, melyet később biztosan megbánunk"
MrMiksa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bocs Falcons, ez a meccs nem dőlhet el félidőig, mert az NBC-nél a kardjukba dőlnekolyan 25 pont különbség???
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem kell ide futásmegállítás, megoldják ők maguk is
több mint 6 éve
Valaki bekente szappannal a kesztyűjét szerintem... #soapglovegateTe gyanús vagy nekem 😀
Igor
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Na jo inkább dobáljon akkor Foles
több mint 6 éve
Ez a fasz szét fogja fújni a meccset
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Bocs Falcons, ez a meccs nem dőlhet el félidőig, mert az NBC-nél a kardjukba dőlnek
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
A bírókat se felejtsük ki. Egész jól csinálják eddig. 2 zászló, 50 %-os teljesítményMindketten a saját formájukat hozzák 😊Foles formában van...Sanyi is
MrMiksa
Tactful Cactus
MrMiksa
több mint 6 éve
hazai pálya megvan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
füles a kurva anyád
több mint 6 éve
Szivacs
176
Uh de parán dobál...
több mint 6 éve
Valaki bekente szappannal a kesztyűjét szerintem... #soapglovegateSzopógate?
Igor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Mindketten a saját formájukat hozzák 😊Foles formában van...Sanyi is
MrMiksa
Tactful Cactus