NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Ez mi a retek volt??????????
12 hónapja
Rodaron
2 070
Mondjuk az durva stat, hogy eddig mindegyik 3rd Down-nál Diggs nem volt a pályán.
12 hónapja
Lehet ez volt a szezonban a legszánalmasabb félidőnk. Eddig... 😀Irigyellek.
mustaine
12 hónapja
Lehet ez volt a szezonban a legszánalmasabb félidőnk. Eddig... 😀
12 hónapja
Mindenkinek lehet egy szar napja.Tovabbra is azt mondom hogy az eso a Billsnek segit, vagy Hurts-ot a terde zavarja ennyire?Semmi köze hozzá. Én nem mentem fel semmivel a mai teljesítménye alól. Legyünk őszinték, ez ma eddig egy nagy határ fos töle. Soha többet ne adjunk senkinek nagy pénzt. Hozzunk 2-3 évente új qb-t, és basszuk ki őket amikor jönne a nagy szerződés!
Blevi
MrMiksa
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Tovabbra is azt mondom hogy az eso a Billsnek segit, vagy Hurts-ot a terde zavarja ennyire?Semmi köze hozzá. Én nem mentem fel semmivel a mai teljesítménye alól. Legyünk őszinték, ez ma eddig egy nagy határ fos töle. Soha többet ne adjunk senkinek nagy pénzt. Hozzunk 2-3 évente új qb-t, és basszuk ki őket amikor jönne a nagy szerződés!
Blevi
12 hónapja
Tuti látták a kinti bírok ezt a képet, ezért tolnak minket ennyire.ne fokozd léci 😛
roviden.hu/media/2023/10/gyozike-lila-majmok.jpg
balintbaba
12 hónapja
Tuti látták a kinti bírok ezt a képet, ezért tolnak minket ennyire.https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
Tovabbra is azt mondom hogy az eso a Billsnek segit, vagy Hurts-ot a terde zavarja ennyire?teljesen megfejthetelen az egész. Nyilván LJ is hiányzik, nélküle szinte csak szívtunk, egyszerűen semmi koncepció nem látszik mit akarunk...talán a második félidőben, ha már csak értelmesebb képet mutatunk az O-ba, elégedett leszek. De simán benne van az is, hogy elengedjük ha nincs eredmény hamar.
Blevi
12 hónapja
Azért az jól látszik, hogy a Billsnek nagyon kell a W.
12 hónapja
ThySoul
1 618
A hurts mvp kampány egy hétig tart úgy látszik, vissza Mahomeshoz!
12 hónapja
Remélem az SB-be is betolnak minket, és akkor már segítenek ott is nyerni 😊
Don't talk the walk, Walk the talk!
12 hónapja
Tovabbra is azt mondom hogy az eso a Billsnek segit, vagy Hurts-ot a terde zavarja ennyire?
12 hónapja
Sporiknak bele kell húzni, ha az Eagles már nem tud! Go Philadelphia Referees!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
12 hónapja
tudom, ezért írtam...De nektek akkor is 0 😀naugye....szr ez úgy ahogy vanIgen a miami ellen 10-0 volt 😀segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2
Blevi
dande2
Blevi
12 hónapja
tamas424
1 758
Segítenék én is, de már Blevi segített 😉segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2
12 hónapja
megérdemlik mi meg kapaszkodjunk csak ha tudunk
12 hónapja
De nektek akkor is 0 😀naugye....szr ez úgy ahogy vanIgen a miami ellen 10-0 volt 😀segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2
Blevi
dande2
12 hónapja
ThySoul
1 618
23 a rekord, az még meglehet!
12 hónapja
naugye....szr ez úgy ahogy vanIgen a miami ellen 10-0 volt 😀segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2
Blevi
12 hónapja
Mit lehet mit tenni, ez a Philly egy ilyen fegyelmezett csapat.Igen a miami ellen 10-0 volt 😀segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2
Blevi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
R4v3N
147
lol
12 hónapja
Igen a miami ellen 10-0 volt 😀segítek az a Skins ellen voltMint a Miami ellen pár heteNa még vagy 5 zászlót be lehet dobni a billsre van hátra több mint egy perc9-1 az arany
ThySoul
Blevi
tamas424
dande2