NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
shagi0206
10 921
Ez miért nem horse colar?!?Tekintsünk most el tőle (amúgy simán lehetett volna az), de Allen ennél hülyébb döntést nem is hozhatott volna a helyzetben.
tamas424
12 hónapja
Rodaron
2 070
és Intentional Grounding 😀
12 hónapja
tamas424
1 758
Ez miért nem horse colar?!?
12 hónapja
Rodaron
2 070
Akkora HorseCollar volt, hogy már nyerített
12 hónapja
1-2t évet leszámítva kb 15 éve 😛teljesen vakon van a secMost vagy eddig egesz evben? 😜
dande2
MrMiksa
12 hónapja
Akkor már inkább legyen Bradford!Ideje visszahozni Wentzet, Hurts kiégett.Ezt a szintet bárki tudná hozni aki jelenleg qb pozícióban van a ligában
balintbaba
MrMiksa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
olyan mintha túlélésre játszanánk veleIdeje visszahozni Wentzet, Hurts kiégett.Ezt a szintet bárki tudná hozni aki jelenleg qb pozícióban van a ligában
balintbaba
MrMiksa
12 hónapja
teljesen vakon van a sec
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Ideje visszahozni Wentzet, Hurts kiégett.Ezt a szintet bárki tudná hozni aki jelenleg qb pozícióban van a ligában
balintbaba
12 hónapja
Ilyen időben, afc csapat ellen... minek
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
12 hónapja
Ez mi, emberek??? Felejtsük már el ezeket a Hurts futásokat! 10-ből 8x még az los-t sem éri el, belefekszik az első ember ölébe aki szembejön, sőt 5x lemegy érintés nélkül is kutyába. Faszom!!Nem az volt h faj a terde? Minek kuldoik a daraloba szakado esoben?
MrMiksa
12 hónapja
Rodaron
2 070
Ez mi, emberek??? Felejtsük már el ezeket a Hurts futásokat! 10-ből 8x még az los-t sem éri el, belefekszik az első ember ölébe aki szembejön, sőt 5x lemegy érintés nélkül is kutyába. Faszom!!Arra lesz jó, hogy tényleg a kórházba futtatják. Esik az eső, erős a fal, Bills oldalon 0LB, miért nem mennek a Tackle oldali futások, vagy a B gapen.
MrMiksa
12 hónapja
Ideje visszahozni Wentzet, Hurts kiégett.A Rams 53-as keretén van. Sajna nem ér rá.
balintbaba
12 hónapja
Ideje visszahozni Wentzet, Hurts kiégett.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
Ezeket is mindig lehetne dobni, amit most nem dobtak be Slayre. Ha épp nincs totál üresen a WR és van körülötte egy DB, mindig van kontaktFújható volt, csak nem tudom az is megvan-e, hogy közben a falban hárman húzták vissza Sweatet egyszerreaz OL-ben kb mindig lehetne dobni 😊 az elég szubjektív
mustaine
petey
12 hónapja
Fújható volt, csak nem tudom az is megvan-e, hogy közben a falban hárman húzták vissza Sweatet egyszerreParsons 64 snapjet osszevagtak. Volt ott minden 0 zaszlo jott belole. Mi a holding az kb akkora kabare mint korabban a catch
mustaine
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Ez mi, emberek??? Felejtsük már el ezeket a Hurts futásokat! 10-ből 8x még az los-t sem éri el, belefekszik az első ember ölébe aki szembejön, sőt 5x lemegy érintés nélkül is kutyába. Faszom!!
12 hónapja
Fújható volt, csak nem tudom az is megvan-e, hogy közben a falban hárman húzták vissza Sweatet egyszerreaz OL-ben kb mindig lehetne dobni 😊 az elég szubjektív
mustaine
12 hónapja
Csak éppen ez túl látványos volt, tiszta szituban.Egy meccsen ezer ilyen van szabad szemmel alig lathato bla bla blahát ez egy kurva nagy PI voltNem is értem, erre miért nem ment zászló.
petey
nagylaza, főpohárnok
Blevi
12 hónapja
középre menő passzoknál általában nem dobnak, mert nem olyan látványos mint ha szélre dobnak. itt mindig van karolgatás, de itt konkrétan fullra körülötte volt a karja és azzal húzta vissza.hát ez egy kurva nagy PI voltNem is értem, erre miért nem ment zászló.
petey
nagylaza, főpohárnok
12 hónapja
Fújható volt, csak nem tudom az is megvan-e, hogy közben a falban hárman húzták vissza Sweatet egyszerre
12 hónapja
Egy meccsen ezer ilyen van szabad szemmel alig lathato bla bla blahát ez egy kurva nagy PI voltNem is értem, erre miért nem ment zászló.
petey
nagylaza, főpohárnok