NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
Rodaron
2 070
Azért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
12 hónapja
😂 akkor jonem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
12 hónapja
nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
12 hónapja
ez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
12 hónapja
hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
12 hónapja
hát ez unlukó
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Hurtsre ne bízzunk semmit a push-on kívül könyörgöm!
12 hónapja
na egész jól megúsztukMost vagy eddig egesz evben 😜
dande2
12 hónapja
na egész jól megúsztuk
12 hónapja
tudtam hogy megoldják........
12 hónapja
Kincaidnek kéne dobálni, ő a legjobb receiver a Billsben
12 hónapja
2. Drop
12 hónapja
s most nem szereztünk 41-t 😛Nem értem, hogy bírták tavaly elbukni a SB-t38 pontot kaptak.
🤘 gaben 🤘
Blevi
12 hónapja
Nem értem, hogy bírták tavaly elbukni a SB-t38 pontot kaptak.
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
Nem értem, hogy bírták tavaly elbukni a SB-tsimán 😊
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
Nem értem, hogy bírták tavaly elbukni a SB-tVolt egy jobb csapat.
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
Nem értem, hogy bírták tavaly elbukni a SB-t
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 hónapja
Diggsnek nem kellene elszabadulni
12 hónapja
Egy időben igen, de gondolom nem volt hátszél'ilyenkor mindig megjön a kedvem a rugby nézéshezén is nézném de sajna itthon nem kaptak rá a csatornák
🤘 gaben 🤘
dande2
12 hónapja
ilyenkor mindig megjön a kedvem a rugby nézéshezén is nézném de sajna itthon nem kaptak rá a csatornák
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
ilyenkor mindig megjön a kedvem a rugby nézéshez
12 hónapja
yes
12 hónapja
ez jó volt