NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Na most jön az, hogy végre mindkét csapatrész odabasz
12 hónapja
Az kurva nagy false start volt, de kell ennyi csalás.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
Invincible
801
Na csak összecsaltunk mèg egy td-t.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
12 hónapja
KeyG
9 492
63 as bemozdult, hol a sárga?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 hónapja
mire odaért smithez a légy rászart és megszáradt... pedig esik az eső...kurva lassúak hurts labdáiazt hittem megáll félúton és rászáll egy kismadár
eaglesmcnabb
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
12 hónapja
MrMiksa
3 787
kurva lassúak hurts labdáiBasszus, azt hittem csak az én tévémmel van a gond már hetek óta. Mindig egy hatalmas mozdulat, és egy lagymatag passz a menü
eaglesmcnabb
12 hónapja
kurva lassúak hurts labdáiazt hittem megáll félúton és rászáll egy kismadár
eaglesmcnabb
12 hónapja
kurva lassúak hurts labdái
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
12 hónapja
ennyit tudunk, futás balra... vagy bejön a hosszú futás, vagy ennyi
12 hónapja
Egy tucat kellene, hogy egál legyen. 😊"Épphogy csak nem volt szabálytalan" 😀Nyugi ilyenkor senki nem szól
balintbaba
Invincible
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
12 hónapja
Invincible
801
"Épphogy csak nem volt szabálytalan" 😀Nyugi ilyenkor senki nem szól
balintbaba
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
12 hónapja
Morrow korrekt volt
12 hónapja
tamas424
1 758
Milyen jópofa volt a 41-es védő, mikor már nem érte el Allent, leütötte Diggs-t…
12 hónapja
Bazsinho
1 003
Én mondtam hogy fusson.
12 hónapja
Na jó volt amíg tartott köszi mindenkinekMost már tényleg esélyetek sincs.🙂
ThySoul
12 hónapja
Nem találkozol Zacher Gáborral és nem kerülsz fel a májtranszplantációra várók listájára.akkor meg mi értelme? 😀Csináld almalével, és max a WC-re mész ki pisálni tőle. 😀bármi, már az idegeimre megy. eredetiben nem mondják annyiszor, mint Maka. ivós játék lenne, már az első negyed után Zacher Gábor ébresztgetne.mondd mégegyszer hogy tushpush ha mered bazdmeg!A páncélautó, ahogy Höri hívja jobban tetszene? 😀
petey
iktriad
petey
iktriad
petey
12 hónapja
ThySoul
1 618
Simaliba
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Faszom, hogy nem büntetik már meg úgy igazán
12 hónapja
ThySoul
1 618
Bírókkal mi van, rég volt már zászló
12 hónapja
amíg nincs labdaszerzés kevés esélyünk marad
12 hónapja
"Épphogy csak nem volt szabálytalan" 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c