NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
Bills elvesztette ezt a meccset gyorsan 5 perc alattmég nem
Blevi
12 hónapja
jó az öreg
12 hónapja
Rodaron
2 070
Allen majd jövőre újraépül Daboll alatt kicsit közelebb a keleti parthoz
12 hónapja
Bills elvesztette ezt a meccset gyorsan 5 perc alatt
12 hónapja
Megették!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
de sokat várt, pedig szépen megvédték
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
12 hónapja
Ti mentek szembe, nincs kétség.Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllenHa olyan sokan, akkor lehet, hogy mégse mi megyünk szembe az autóvpályáján?
garincsa
Eazzy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
12 hónapja
Onnan tudtam tavaly, ha Falcons meccsről mesélt Höri, hogy előkerült a neve. 😀Hé, a Falcons legenda Zaccheaus nem is noname!😀lol, chokerek geccHurts?
egy noname faszit tesznek naggyá
petey
Jakehomer
petey
shawnka
Szerkesztette: iktriad
12 hónapja
desailol, chokerek geccHurts?
petey
Jakehomer
mondjuk nem mondanám hogy noname, 98ban csak vbt nyert
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
12 hónapja
ki?Hé, a Falcons legenda Zaccheaus nem is noname!😀lol, chokerek geccHurts?
petey
Jakehomer
petey
shawnka
😀
12 hónapja
Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllenNa de majd jövő héten megmutathatjátok nekik.
garincsa
12 hónapja
Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllenHa olyan sokan, akkor lehet, hogy mégse mi megyünk szembe az autóvpályáján?
garincsa
Don't talk the walk, Walk the talk!
12 hónapja
Hé, a Falcons legenda Zaccheaus nem is noname!😀lol, chokerek geccHurts?
petey
Jakehomer
petey
12 hónapja
Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllenBass mellebaszott kettot, a Bills hozzateszi a magaet az L-hez
garincsa
12 hónapja
Kéne még egy pick Allentől.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
KeyG
9 477
Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllenPittsburgh Steelers
garincsa
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 hónapja
😀lol, chokerek geccHurts?
petey
Jakehomer
12 hónapja
garincsa
465
Nincs még egy ilyen mákos csapat.. egy kezemen nem tudom megszámolni hány csapat adtak ki a győzelmet a keze közül a Sasok elllen
12 hónapja
A szabályos TD-t mondjuk egészen biztosan 😉Bent ért le?Mintha nem lenne mindegy nektek úgy is megadjak
MrMiksa
ThySoul
Don't talk the walk, Walk the talk!
12 hónapja
ThySoul
1 618
ráadásul Poyer és Hyde, akiknél nem sok rutinosabb safety páros vanBorzalmas mindkettő idén
Rodaron
12 hónapja
Édesapa, observer biast félre kéne tenni, ez meg amúgy is egy sima td volt.Bent ért le?Mintha nem lenne mindegy nektek úgy is megadjak
MrMiksa
ThySoul
12 hónapja
lol, chokerek geccHurts?
petey
Tepper takarodj!
12 hónapja
Mindcig kell egy Fulgham 😛
12 hónapja
Hyde vajon milyen mozit nézett? A tegnapi Iron Bowlt?az mondjuk jó volt
shawnka