NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Miami Dolphins
több mint 1 éve
lófasz futás nem lesz itt, tavalyi tua kell itt 45 pass attempttel
több mint 1 éve
lester cotton az LGPedig ő is az Alabamára járt. 😀
fogalmam sincs kicsoda
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mostert lassan öribari lesz Reddickkel, annyiszor fut bele az ölébe mínusz yardért,
több mint 1 éve
Azóta is bánom, hogy képesek voltunk elengedni Reddicket. És még csak drága se lett volna.hát tényleg megtarthattátok volna
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Azóta is bánom, hogy képesek voltunk elengedni Reddicket. És még csak drága se lett volna.
több mint 1 éve
Ohh nee. Sok lesz a TO-kból. Ezt sztem túlvállalta Hurts..Ott bebújni?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
a dolphins D tud ilyet?Hurts tud ilyet 😉
Ventura
több mint 1 éve
Ez az átka, ha túl jó az oline, azt hiszi, élete végéig dajkálhatja 😊
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
a dolphins D tud ilyet?
több mint 1 éve
Meccsenkènti Hurts brainfart megvan 😁😁😁
több mint 1 éve
A Phins D villan. Ahogy mindenki várta. Daniel "Doktor" Jones nagyon illett volna ide a mez alapján.aqua 😛Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Ettől még a mez gyönyörű..a drive is az lett volna.
Greengo
ez a libafos zöld nem az igazi.
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
upsz - momentum 😀
több mint 1 éve
Akkor ezt a tèmát szvsz kimerítettük ☺️☺️☺️ vègre vmi èlettel teli EK 😁aqua 😛Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
a marine blue az másikHivatalosan marine blue, de inkább türkiz .Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
Greengo
több mint 1 éve
Hivatalosan marine blue, de inkább türkiz .Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
aqua 😛Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
több mint 1 éve
Akkor ez milyen szín fskèk? vagy mi? 😏nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Jó szar punt
több mint 1 éve
Wynn megsérül....jól letaposták a bokáját
Csak az a meglepő (Patses tapasztalat alapján), hogy eddig bírta...
FunHun
több mint 1 éve
Megy a pressure. Ne hagyjuk élni Tuát. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Wynn megsérül....Csak az a meglepő (Patses tapasztalat alapján), hogy eddig bírta...
több mint 1 éve
Csoda