NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 511
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Ezt èlvezi ☺️pedig kurvára basszájba fejet vág közbensiriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?Igen ès ezt szokták nagykèpűsègnek mondani pedig maximálisan tiszteli az ellenfelet csak közben èlvezi ha sikerül vmi
nem szoktam eagles meccset nézni
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
Mindenesetre grat jó meccs volt kicsit több szerencsèvel meg mas bíráskodással lehetett volna más eredmény is.
több mint 1 éve
Na a végén a mosoly ott volt Tua arcán is amikor lepacsizott .
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Nagyon jó csapat a phins. Ma sok volt a szabálytalanság meg a hiba+ a bírói döntésekről már nem is beszélve.Jó meccs volt. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
LMFAOTravis Kelce later tonight https://t.co/b6fvFuQML1
— Jarrett Bailey (@JBaileyNFL) October 23, 2023
több mint 1 éve
pedig kurvára basszájba fejet vág közbensiriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?Igen ès ezt szokták nagykèpűsègnek mondani pedig maximálisan tiszteli az ellenfelet csak közben èlvezi ha sikerül vmi
Kúrfürst briareos
dande2
több mint 1 éve
siriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?Igen ès ezt szokták nagykèpűsègnek mondani pedig maximálisan tiszteli az ellenfelet csak közben èlvezi ha sikerül vmi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
siriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?Most erre mit lehet mondani? Olasz. Latin vér...,szenvedély...stb. 😀 Ne vedd fel . Nem akar megbántani senkit.
Kúrfürst briareos
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Invincible
801
siriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?Mindig.
Kúrfürst briareos
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Igen ezt èrtem, ès nyilván ez a cheatkód bosszantó a rèszünkről, èn is idegbajt kapnèk ha ellenünk csinálnák.nem szó szerint a puntok hiányoznak - habár azért voltak szép return-ok is, hanem, a védelem még effektívebb volt.A puntolások amúgy mièrt hiányoznak?hiányzik a régi futball.mióta lett divat a 4. kísérlet? korábban ez nem volt és ritkaság számba ment.Mióta Doug Pederson elterjesztette a ligában, még Phily HC-ként.
Ventura
iktriad
Ventura
dande2
Ventura
több mint 1 éve
siriani mindig ilyen bohóc a pálya mellett?nem szoktam eagles meccset nézni
több mint 1 éve
El se hiszem hogy megvan....
több mint 1 éve
nem szó szerint a puntok hiányoznak - habár azért voltak szép return-ok is, hanem, a védelem még effektívebb volt.A puntolások amúgy mièrt hiányoznak?hiányzik a régi futball.mióta lett divat a 4. kísérlet? korábban ez nem volt és ritkaság számba ment.Mióta Doug Pederson elterjesztette a ligában, még Phily HC-ként.
Ventura
iktriad
Ventura
dande2
több mint 1 éve
Nézem ezt az Ájfos reklámot..és azon gondolkodok, hogy most tényleg csak ennyire futja(?) hogy oké akkor fossunk körbe titánnal egy telefont.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Mert a punterek is emberek!A puntolások amúgy mièrt hiányoznak?hiányzik a régi futball.mióta lett divat a 4. kísérlet? korábban ez nem volt és ritkaság számba ment.Mióta Doug Pederson elterjesztette a ligában, még Phily HC-ként.
Ventura
iktriad
Ventura
dande2
több mint 1 éve
A puntolások amúgy mièrt hiányoznak?hiányzik a régi futball.mióta lett divat a 4. kísérlet? korábban ez nem volt és ritkaság számba ment.Mióta Doug Pederson elterjesztette a ligában, még Phily HC-ként.
Ventura
iktriad
Ventura
több mint 1 éve
Kenny G ! Szép drive.. Erőből letoltuk a torkukon. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Na vègre Gainwell mutatott valamit
több mint 1 éve
Game Over.
több mint 1 éve
Ölni kell az órát..és pontok kellenek a drive végén!Újabb Hurts pick six? 😀
Greengo
több mint 1 éve
hiányzik a régi futball.mióta lett divat a 4. kísérlet? korábban ez nem volt és ritkaság számba ment.Mióta Doug Pederson elterjesztette a ligában, még Phily HC-ként.
Ventura
iktriad
több mint 1 éve
Ölni kell az órát..és pontok kellenek a drive végén!
E-A-G-L-E-S EAGLES !