NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Miami Dolphins
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Bezony...Zónázás tutira nagy bukó lesz Hill ellenAz a baj, hogy az 1v1 is. Rá 2 kell, ha le akarják szedni a pályáról.
FunHun
shagi0206
több mint 1 éve
vagy tuara 1 ember aki ráfekszikZónázás tutira nagy bukó lesz Hill ellenAz a baj, hogy az 1v1 is. Rá 2 kell, ha le akarják szedni a pályáról.
FunHun
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Zónázás tutira nagy bukó lesz Hill ellenAz a baj, hogy az 1v1 is. Rá 2 kell, ha le akarják szedni a pályáról.
FunHun
több mint 1 éve
Ezt jól tervezett kezdés 😀sacket még se akart, gondolta egy penaltyvel aktiválja a ptsd-t hurstnél
FunHun
lásd gwd nagydöntőben)
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Zónázás tutira nagy bukó lesz Hill ellen
több mint 1 éve
Lelkes a közönség.First downra delay. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
nálunk nincs zöldÈn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Ettől még a mez gyönyörű..a drive is az lett volna.
Greengo
ez a libafos zöld nem az igazi.
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
A zöld nekem sehol nem csábító 😀Èn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
dande2
több mint 1 éve
állítólag ezt is a fradiról másoltákEzek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Ezt jól tervezett kezdés 😀
több mint 1 éve
Èn utálom is, ha akkor mikor elkezdtem nèzni a focit mèg ez lett volna, nem a midnight green, lehet más csapatnál kötök ki 😛 mondjuk a ti zöldetek se az a csábító vmi ,🤪Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kelly Green. 😉 Nekem nagyon bejön.Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
Nekem a phins mezek minden verzióban tetszenek.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Sashalom. 😀Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Szerintem próbàljunk már 20 yardon kívülről TDt szerezni 😛A Bills is eléggé lekorlátozta a Dolphins O-t. Szóval nem lehetetlen.
Így nehéz lesz a Miamival a lèpèst tartani
dande2
több mint 1 éve
Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀nem rossz de tartom h a legjobb retro mez a miénk 😛
Greengo
bocs
sasfos
több mint 1 éve
Szerintem próbàljunk már 20 yardon kívülről TDt szerezni 😛Így nehéz lesz a Miamival a lèpèst tartani
több mint 1 éve
Ezek a hívások a RZ-ban. Vicc. 😀Ettől még a mez gyönyörű..a drive is az lett volna.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
akkor van reményeagles redzone o mindig ilyen?igen, ott elég szar a hatékonyságuk
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 1 éve
A Phins eltanulta a "bend not break" D-t a Patstől, vagy csak megállt Sirianinál a tudomány?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
eagles redzone o mindig ilyen?igen, ott elég szar a hatékonyságuk
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Üdv mindenkinek !Utoljára a SB-on voltam ilyen izgatott. 😀
Eszembe sincs nézni az Arénás közvetítést...pls számoljatok háromig mielőtt beírtok valami meccsel kapcsolatos infót. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Legyen olyan jó a meccs, mint a hypeja.
több mint 1 éve
Akkor hajrá mi, legyen jó szórakozàs ☺️