Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
több mint 6 éve
zsojti
4 063
peters is komolyan...
több mint 6 éve
ez így sima W a Vikingsnek, eddig se rajtunk múlt hogy nem mennek már többel 😕
több mint 6 éve
zsojti
4 063
ez inkább LJ-ra vonatkozik..egész évben ritka fos 😊a kurva anyádat dagadt ... LJ is mehet a levesbe ilyen szar D# ellen hihetetlenAzért az erős 😀
zsoeo
Toca
több mint 6 éve
Coxék mé nem tudnak ilyet......
több mint 6 éve
a kurva anyádat dagadt ... LJ is mehet a levesbe ilyen szar D# ellen hihetetlenAzért az erős 😀
zsoeo
több mint 6 éve
zsojti
4 063
előző meccset is így basztuk el...komolytalan,
több mint 6 éve
nézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
több mint 6 éve
Szeretünk embereknek jó napokat szerezni....
több mint 6 éve
zsojti
4 063
komolyan miért nem akarta a hülye megfogni ssimán ott lett volna
több mint 6 éve
a kurva anyádat dagadt ... LJ is mehet a levesbe ilyen szar D# ellen hihetetlen
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Johson...de h seumalo miért nem fogta meg ???
több mint 6 éve
Biztos voltam benne hogy jön egy ilyen 100 % tudtam kva élet
több mint 6 éve
én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.
több mint 6 éve
jóvanbazmeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
lassan azt gondolom h nem játékost hanem OC-t kéne hozni, nem nagyon tudtuk Reichet és a QB edzőt pótolni...valszeg nem ártana sajnos
zsojti
több mint 6 éve
zsojti
4 063
na ez kell
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
lassan azt gondolom h nem játékost hanem OC-t kéne hozni, nem nagyon tudtuk Reichet és a QB edzőt pótolni...Valami biztos hogy nem koser, és kb semmi nem olyan mint tavaly
zsojti
több mint 6 éve
zsojti
4 063
lassan azt gondolom h nem játékost hanem OC-t kéne hozni, nem nagyon tudtuk Reichet és a QB edzőt pótolni...
több mint 6 éve
James007
1 854
Ezek fogadtak Crosbyval...
több mint 6 éve
mé mongyá hogy foles start? azért a védelem harap
több mint 6 éve
Pedig azt hittem berúgja....
több mint 6 éve
zsojti
4 063
😊