Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
menj már a zebra faszszopó kurva anyádba
több mint 6 éve
Ez mi a fsz......
több mint 6 éve
futás elleni védelem plAz a baj, hogy idén nincs olyan csapatrész és nincs olyan poszt, ahol jónak mondható a csapat.védelem középszar, a mai meccsen nem olyan vészes, az offense fal 0 idén.Jó az hogy 3 ponton tartotta az addig rendben de két Driveból oda is engedték őket aztán ott bírtak stopolni legalább és kétszer rúgta mellé az FG-t Vikings, Oba meg semmi védelme nincs Wentznek ebben igazad van és ez sajnos nagyon gyenge pont, körbe se tud nézni sokszor esélye nincs semmire. Nem szeretem a Patset de legutóbbi meccsükön azt néztem hogy Brady nyugodtan megállt és nézelődött sehova nem kell mozdulni csak a dolgával foglalkoznia mert rendesen működött a zseb.Csak nézd a mai meccset. A D 3 ponton tartotta a Vikes-t az O meg faszkodik összevisszanézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
MrMiksa
rexaly
zsoeo
MrMiksa
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Az a baj, hogy idén nincs olyan csapatrész és nincs olyan poszt, ahol jónak mondható a csapat.védelem középszar, a mai meccsen nem olyan vészes, az offense fal 0 idén.Jó az hogy 3 ponton tartotta az addig rendben de két Driveból oda is engedték őket aztán ott bírtak stopolni legalább és kétszer rúgta mellé az FG-t Vikings, Oba meg semmi védelme nincs Wentznek ebben igazad van és ez sajnos nagyon gyenge pont, körbe se tud nézni sokszor esélye nincs semmire. Nem szeretem a Patset de legutóbbi meccsükön azt néztem hogy Brady nyugodtan megállt és nézelődött sehova nem kell mozdulni csak a dolgával foglalkoznia mert rendesen működött a zseb.Csak nézd a mai meccset. A D 3 ponton tartotta a Vikes-t az O meg faszkodik összevisszanézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
MrMiksa
rexaly
zsoeo
több mint 6 éve
Kibaszott nyomorékok vgyunk
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
baszd földhöz
több mint 6 éve
védelem középszar, a mai meccsen nem olyan vészes, az offense fal 0 idén.Jó az hogy 3 ponton tartotta az addig rendben de két Driveból oda is engedték őket aztán ott bírtak stopolni legalább és kétszer rúgta mellé az FG-t Vikings, Oba meg semmi védelme nincs Wentznek ebben igazad van és ez sajnos nagyon gyenge pont, körbe se tud nézni sokszor esélye nincs semmire. Nem szeretem a Patset de legutóbbi meccsükön azt néztem hogy Brady nyugodtan megállt és nézelődött sehova nem kell mozdulni csak a dolgával foglalkoznia mert rendesen működött a zseb.Csak nézd a mai meccset. A D 3 ponton tartotta a Vikes-t az O meg faszkodik összevisszanézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
MrMiksa
rexaly
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Szegény Long
több mint 6 éve
zsojti
4 063
long bazmeg
több mint 6 éve
Jó az hogy 3 ponton tartotta az addig rendben de két Driveból oda is engedték őket aztán ott bírtak stopolni legalább és kétszer rúgta mellé az FG-t Vikings, Oba meg semmi védelme nincs Wentznek ebben igazad van és ez sajnos nagyon gyenge pont, körbe se tud nézni sokszor esélye nincs semmire. Nem szeretem a Patset de legutóbbi meccsükön azt néztem hogy Brady nyugodtan megállt és nézelődött sehova nem kell mozdulni csak a dolgával foglalkoznia mert rendesen működött a zseb.Csak nézd a mai meccset. A D 3 ponton tartotta a Vikes-t az O meg faszkodik összevisszanézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
MrMiksa
több mint 6 éve
A védelem simán tudja kevés ponton tartani az ellenfeleket. Az más kérdés ha 1 perc alatt lejön az offense...akkor nem tudnak pihenni.A mondandód második része meg egyértelmű O# gyengeség. 😊nézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
zsojti
4 063
a punt is jó szar volt
több mint 6 éve
zsojti
4 063
érthetetlen...komolyan...erre mondom h edzői szinten vannak bajok..aki ezt a faszt a csapatba rakja az hülyeseumalo ki a faszt blokkoltal???A levegőt, de azt allpro szinten.
zsojti
Tényleg lezavarhatná vki a csába....
Greengo
több mint 6 éve
Persze ezt se tudja megfogni
több mint 6 éve
zsojti
4 063
ez vicc
több mint 6 éve
seumalo ki a faszt blokkoltal???A levegőt, de azt allpro szinten.
zsojti
Tényleg lezavarhatná vki a csába....
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Ea bíróknak szólt hülyék
több mint 6 éve
zsojti
4 063
seumalo ki a faszt blokkoltal???
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Csak nézd a mai meccset. A D 3 ponton tartotta a Vikes-t az O meg faszkodik összevisszanézd meg úgy mennek át rajtunk ahogy akarnak szinte minden meccsen, az meg a másik baj hogy wentz többet van a földön mint állva mert a zsebben csak az nem megy át aki nem akar.én a védelmet érzem sokkal gyengébbnek mint tavaly, offense se az igazi de védelemben nagyon durva mély pontok vannak.Akkor más meccseket nézünk
rexaly
MrMiksa
rexaly
több mint 6 éve
CharlieF
767
Linval Joseph a legeredményesebb futók! 😀😀😀 Sírjak vagy nevessek...
több mint 6 éve
zsojti
4 063
sehl senki nem bokkolt
több mint 6 éve
bocsi stat-okat nézve idén nem olyan jó a defense-tek lsd múlt héta kurva anyádat dagadt ... LJ is mehet a levesbe ilyen szar D# ellen hihetetlenAzért az erős 😀
zsoeo
Toca
több mint 6 éve
Ricsiék nagyon élvezkednek fordítva nem tetszene ennyire nekik.....