Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ez igen...
több mint 6 éve
ez szép stop volt akkor TÁMADÁS
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
Emberem!
több mint 6 éve
Labda megvan pontot kéne szereznünk.
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Mekkora mázlis punt
több mint 6 éve
Huh
több mint 6 éve
Most már jó lenne labdát meg esetleg pontot is szerezni....
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
3rd és hosszú, okosan!
több mint 6 éve
graham, végre nem csak PFFen jó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Végre
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Persze hogy megadják, nekünk bezzeg nem adták meg3 méterre senki nem volt megint tőle 3és8nál basszus
MrMiksa
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Persze hogy megadják, nekünk bezzeg nem adták meg
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Persze, attól még az lett volna a play, dr szerintem nem lett volna meg.Kifelés sebességből simán megpróbálhatta volna, így esélytelen voltegyébként haa nem torpan meg is necces lett volna...elég szar play voltJa ha jól láttam 1 blokk nem feküdt, így megfogták volna 1dt down előtt
zsojti
MrMiksa
dande
több mint 6 éve
de van clement raszta és kicsifa akkor miért a 4. ember fut?
több mint 6 éve
zsojti
4 063
mondjuk faszé az udfa rb fut?Kifelés sebességből simán megpróbálhatta volna, így esélytelen voltegyébként haa nem torpan meg is necces lett volna...elég szar play voltJa ha jól láttam 1 blokk nem feküdt, így megfogták volna 1dt down előtt
zsojti
MrMiksa
dande
több mint 6 éve
Kifelés sebességből simán megpróbálhatta volna, így esélytelen voltegyébként haa nem torpan meg is necces lett volna...elég szar play voltJa ha jól láttam 1 blokk nem feküdt, így megfogták volna 1dt down előtt
zsojti
MrMiksa
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
A D meg meg fog halni már a 3. Harmadban
több mint 6 éve
zsojti
4 063
wentz pl simán áttolhatta volna...ááá
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
egyébként haa nem torpan meg is necces lett volna...elég szar play voltJa ha jól láttam 1 blokk nem feküdt, így megfogták volna 1dt down előtt
zsojti
több mint 6 éve
😕 baszdmeg ezt hogy? &1 -re?