Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?mmint usában? max a Yankees
steelwolf
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?Ferrari? Real,vagy Barca? Sok van szerintem ilyen
steelwolf
több mint 6 éve
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?Barca, Lakers, Duke, Alabama, az összes dinasztia gondolom ilyen
steelwolf
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?Yankees
steelwolf
több mint 6 éve
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?bírók 😀
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
semmi bajon nincs a Philly-vel, de arra tippeltem hogy a Vikings nyer 😀Azért ha nyerne az Eagles mi van Wentz-el ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?
több mint 6 éve
Na hajrá Minnesota, így legyenek akkor Bajnokok idén ők
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Oregon88
423
az se baj ha kiszopunk, pats ellen nekik több esélyük lenne, de azért hajrá!Na ne... azért ez túlzás 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Oregon88
423
😀Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Múlt héten két Vikings mezes jóbarátommal (1 párral) néztem egy szórakozóhelyen a Saints @ Vikingst és a meccs közben előtört belőlük "a mocskos lila majmok!" kiáltás 😀 akkor gondoltam hogy a soccer not equals football ...
Oregon88
bobi0092
A múlt hét az én életemben is különleges volt,soha életemben nem szurkoltam egyetlen sportágban sem lila csapatnak,az az egyetlen meccs a kivétel.
több mint 6 éve
HAJRÁ LILÁK!! Nem akarom tizenx év után először nem nézni a SB-t 😮
több mint 6 éve
Oregon88
423
Nem lesz nagy jelentősége a hazai pályának szerintem,ha jól tudom papíron a Pats lesz a hazai csapat és nem kapnak több jegyet sem a vikingek,szóval ezért nem fognak átállni a zebrák 😊Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Én is inkább erre vagyok kíváncsi.
Oregon88
Tartottam tőle, hogy az lesz az 1. meccsen, ami volt, de bíztam az ellenkezőjében. Ha a Vikes nyer, és otthon döntőznek, vajon megkapják a hazai pálya előnyét? Vagy a Pats ellen még az se jár?
shagi0206
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Múlt héten két Vikings mezes jóbarátommal (1 párral) néztem egy szórakozóhelyen a Saints @ Vikingst és a meccs közben előtört belőlük "a mocskos lila majmok!" kiáltás 😀 akkor gondoltam hogy a soccer not equals football ...
Oregon88
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
az se baj ha kiszopunk, pats ellen nekik több esélyük lenne, de azért hajrá!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Szívgyógyszer bekészítve, már mehet is. SKOL!
több mint 6 éve
hajrá NFC
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Papíron egyébként ők lennének az idegenbeli csapat 😀Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Én is inkább erre vagyok kíváncsi.
Oregon88
Tartottam tőle, hogy az lesz az 1. meccsen, ami volt, de bíztam az ellenkezőjében. Ha a Vikes nyer, és otthon döntőznek, vajon megkapják a hazai pálya előnyét? Vagy a Pats ellen még az se jár?
shagi0206
több mint 6 éve
A pecc ellen nincs olyan hogy hazai pálya előnye, olyan mindig nekik van.Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Én is inkább erre vagyok kíváncsi.
Oregon88
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Hajrá Ragnar fiai! 😁
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,Én is inkább erre vagyok kíváncsi.
Oregon88
több mint 6 éve
kis hangolódásfuzovelkifele.com/2018/01/saslikot-csinalunk-beloletek/
fuzovelkifele.com/2018/01/vigyazat-a-kutya-harap/
több mint 6 éve
Oregon88
423
Na jöhet a Fradi-Dózsa!Ezt vártam jobban,
több mint 6 éve
Kampman
28 290
hajrá sasok, EDP-t a Super Bowlra!!!