NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
pedig Folest meg sem tudják érinteni
több mint 10 éve
de épp azért szánalmas az egész, mert ehhez nem kellettek a mai meccsek, h egy picit is hozzáértő emner meg tudja ítélniTudom láttam... Dallasi meg 6. 😀 Azért van különbség már meg ne haragudj😀krisz0621Jó ez a Giants fal 😀krisz0621a PFF a héten 3.-nak rangsorolta, szerintem kicsit átgondolják most ezt az értékelést...balu10
több mint 10 éve
bocsánat nem bosszantani akarlak titeket csak ismerem magunkat befejeztem 😀vigyázz mert dande mindjárt beírja, h ne kiabáld el, még nem nyertétek meg az első félidőtSzeszeja múltheti 27 pontos leolvadás után már semmit se érzek biztosnak .. 😀 De azért jó érzés vezetni első félidőben.Petikievak01ez a giants haldoklik , múltkor láttam WAS-NYG meccset , ott pedig eléggé bef*sattak.Petikievak01Nyugi még nem nyerrtünk 😀dande
több mint 10 éve
vigyázz mert dande mindjárt beírja, h ne kiabáld el, még nem nyertétek meg az első félidőtja múltheti 27 pontos leolvadás után már semmit se érzek biztosnak .. 😀 De azért jó érzés vezetni első félidőben.Petikievak01ez a giants haldoklik , múltkor láttam WAS-NYG meccset , ott pedig eléggé bef*sattak.Petikievak01Nyugi még nem nyerrtünk 😀dande
több mint 10 éve
Cullen Jenkinstől kéne 4 tackle, akkor megverném Bébét fantasyben😀mustaineEzt most felejtsd el gyorsan léci 😀
több mint 10 éve
Weatherford meg mióta szar? :-/Sixo67amióta sérült, csak nem értem miért nem cseréltük le. sérült lábú rugó....végülis
több mint 10 éve
Cullen Jenkinstől kéne 4 tackle, akkor megverném Bébét fantasyben😀mustaineMajd 48-0-nál. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Weatherford meg mióta szar? :-/Sixo67ez nekünk is új
több mint 10 éve
Cullen Jenkinstől kéne 4 tackle, akkor megverném Bébét fantasyben😀
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Tudom láttam... Dallasi meg 6. 😀 Azért van különbség már meg ne haragudj😀Jó ez a Giants fal 😀krisz0621a PFF a héten 3.-nak rangsorolta, szerintem kicsit átgondolják most ezt az értékelést...balu10
több mint 10 éve
Hillis beállhatna, mert ha már nem futunk,ő legalább blokkolni tudoziboziaz a baj, h 4 embert kéne mindig
több mint 10 éve
ja múltheti 27 pontos leolvadás után már semmit se érzek biztosnak .. 😀 De azért jó érzés vezetni első félidőben.ez a giants haldoklik , múltkor láttam WAS-NYG meccset , ott pedig eléggé bef*sattak.Petikievak01Nyugi még nem nyerrtünk 😀dande
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
Hillis beállhatna, mert ha már nem futunk,ő legalább blokkolni tud
több mint 10 éve
ez a giants haldoklik , múltkor láttam WAS-NYG meccset , ott pedig eléggé bef*sattak.Petikievak01Nyugi még nem nyerrtünk 😀
több mint 10 éve
Jó ez a Giants fal 😀krisz0621a PFF a héten 3.-nak rangsorolta, szerintem kicsit átgondolják most ezt az értékelést...
több mint 10 éve
ez a giants haldoklik , múltkor láttam WAS-NYG meccset , ott pedig eléggé bef*sattak.
több mint 10 éve
Top 5 OL 😀 😀 ennyit ér a mindenki által fényesre szopott PFF...
több mint 10 éve
safc4
338
nah nekem lehet ennyi elég is volt csak rémálmaim lennének ha tovább nézném
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Jó ez a Giants fal 😀
több mint 10 éve
Davis ma szépen keveri a lapokat..Curry is sokat van fent ...most meg Beau Allen is.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
jó hogy feltűnés nélkül áthívtad futásra Eli