NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 10 éve
hát csak beragadtunk megint...
több mint 10 éve
Csak egyszerűen: Zach Erzt 😀
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Ne már nem lesz 3-3 😕
több mint 10 éve
Cr0martie, most pózolj!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
na ne..
több mint 10 éve
remek blitz volt..
több mint 10 éve
Folesnak nagyon magasan jönnek a snappek. -_-
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ha ennyire nem ér oda a DL akkor esélyünk se leszSzeszeaz én szememnek is szokatlan milyen stabil a zseb
és nem mi javultunk ezek szerint.
több mint 10 éve
Sérülésből jött vissza, lelki sérülésből, adj még neki időt, jövőre majd jó lesz. 😀Nem dönthetek újabb embereket nyomorúságba.Azt hittem , hogy Új Jags fanokat fogsz toborozni xDSixo67nem tudom kinek szurkoljak?😀krisz0621Hogy összeomoljon a stadion!iktriad
| Ace még mindig eléggé rozsdás(=szar), még PRben is. | iktriad
Ki az istenre mondták , hogy all-time ACC leader ? Mind2 elkapó aki kapott labdát SEC-es...
több mint 10 éve
asszem ezt most benézte Tommy kivételesenSzeszeezeknél a zebráknál sose tudni...
több mint 10 éve
ha ennyire nem ér oda a DL akkor esélyünk se lesz
több mint 10 éve
Jó estét! ez nagyon közel volt...😕
több mint 10 éve
asszem ezt most benézte Tommy kivételesen
több mint 10 éve
Nem dönthetek újabb embereket nyomorúságba.Azt hittem , hogy Új Jags fanokat fogsz toborozni xDSixo67nem tudom kinek szurkoljak?😀krisz0621Hogy összeomoljon a stadion!iktriad
| Ace még mindig eléggé rozsdás(=szar), még PRben is. |
több mint 10 éve
bazmeg, ülök és arra várok, hogy a választási eredmények jegyzőkönyvét véééééééééééégre a HVI vezetője is rábólintson... Persze proxyfaszom, miegymás, no sztrím, aaaaaaaaaarrrrgggggghhhhhhhh
több mint 10 éve
jól hallom hogy a feka fanok ki boozák rájlít ?Petikievak01Rosszul.....Azt üvöltik, hogy Coooooooop !
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
jól hallom hogy a feka fanok ki boozák rájlít ?
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
És tényleg😊 Akkor legyen egy izgalmas 3-3nem tudom kinek szurkoljak?😀krisz0621x
😊Janek
több mint 10 éve
Azt hittem , hogy Új Jags fanokat fogsz toborozni xDnem tudom kinek szurkoljak?😀krisz0621Hogy összeomoljon a stadion!iktriad
több mint 10 éve
nem tudom kinek szurkoljak?😀krisz0621Cowboys fanként te leginkább annak, hogy összeomoljon a stadion! 😀😀