NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
bocs, marhára nem fair hogy épp neked írtam ezeket és valószínű tényleg túlzás is némileg. Csak bennem is van némi frusztráció, főleg ezekkel a meccsekkel kapcs 😊én ezt így kicsit erősnek érzem de nyilván mindenkinek van véleménye és nem is kell magában tartania. Amúgy szerintem pont az SB miatt van most eltúlozva minden, olyan magasra rakták a lécet hogy egy amúgy "normál" szezon katasztrófának tűnik ennek a tükrében. Mindenki azt hitte hogy a sok évnyi szenvedés után ezzel az SBvel minden sínen van és évekig top csapat leszünk de az NFL sose erről szólt max a csapat szurkolói szeretnék ezt 😊de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
több mint 5 éve
Volt olyan Eagles fan aki már alázást írt, közben 1 TD van közte... szóval nem kicsit altattok itt, hogy minden sz*r, közben meg igen is szoros a meccs. A 2. félidőben pedig rend szerint tönkremegy az amúgy sem túl acélos védelmünk.szerintem fölösleges itt gerjeszteni a dolgokat. Most szarok vagyunk nem ezt vártuk a Super Bowl után, aki végignézte az idei leépülést jogosan lehet csalódott, ha hétről hétre azt látja hogy ez megy... De igen ilyen sírósak vagyunk 😊
Awesome88
több mint 5 éve
Nyugi ez az utolsó meccsünk veletek idén. Mi meg még végigrinyáljuk a hátralévőket is. Csak kibírod ezt a kis időt már. 😀Ne nyissunk ilyen jellegű vitát, de tényleg végig sírtátok az egész első félidőt 😀Hagyd már ezt a sírás dumát légyszi, elég irritáló...ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
MrMiksa
Awesome88
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
én ezt így kicsit erősnek érzem de nyilván mindenkinek van véleménye és nem is kell magában tartania. Amúgy szerintem pont az SB miatt van most eltúlozva minden, olyan magasra rakták a lécet hogy egy amúgy "normál" szezon katasztrófának tűnik ennek a tükrében. Mindenki azt hitte hogy a sok évnyi szenvedés után ezzel az SBvel minden sínen van és évekig top csapat leszünk de az NFL sose erről szólt max a csapat szurkolói szeretnék ezt 😊de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Ne nyissunk ilyen jellegű vitát, de tényleg végig sírtátok az egész első félidőt 😀Hagyd már ezt a sírás dumát légyszi, elég irritáló...ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Hagyjad, nem érti, a NYG szurkolók mindig mindennek örülnek. Évek óta nincs okuk "sírni"mert mindenkit felbasz ha kurvaszar a csapata, így hogy egy bajnokot aláznak meg hétről hétre végképpha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
legalább túl vagyunk az inten, régen nem volt már
több mint 5 éve
mi 2-14-gyel zártunk tavaly, most 3-6.. csak jelzemmert mindenkit felbasz ha kurvaszar a csapata, így hogy egy bajnokot aláznak meg hétről hétre végképpha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Jé csoda a Lincolnon 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Hagyd már ezt a sírás dumát légyszi, elég irritáló...ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
több mint 5 éve
Jééé...vmi a védelemtől. 😀 Nem nagyon láttam ilyet idén.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Volt olyan Eagles fan aki már alázást írt, közben 1 TD van közte... szóval nem kicsit altattok itt, hogy minden sz*r, közben meg igen is szoros a meccs. A 2. félidőben pedig rend szerint tönkremegy az amúgy sem túl acélos védelmünk.Ettől még minden szar..csak ezt 2 szar kretén csapat nyomja fullba. 😀
Awesome88
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
mert mindenkit felbasz ha kurvaszar a csapata, így hogy egy bajnokot aláznak meg hétről hétre végképpha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Sírni csak a győztesnek szabad 😉 de neki igen 😀ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
több mint 5 éve
ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
több mint 5 éve
De azért FG távolsággi elnegedjük őket biztows ami biztos 😊
több mint 5 éve
zsojti
4 063
bausby gyerek katasztrófa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Volt olyan Eagles fan aki már alázást írt, közben 1 TD van közte... szóval nem kicsit altattok itt, hogy minden sz*r, közben meg igen is szoros a meccs. A 2. félidőben pedig rend szerint tönkremegy az amúgy sem túl acélos védelmünk.Ha láttál már nfl meccset, márpedig feltételezem, hogy nem keveset, akkor tudhatod, hogy mennyire gyorsan tud változni a játék képe... Gondolom mindenki a pillanatnyi gondolatait írja ide, és nem lát 20 percre előre. Ebben a játékban bármikor bármi megtörténhet, még ha ez egy orbitális közhely is...
Awesome88
Szerkesztette: MrMiksa
több mint 5 éve
A csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Nekem van egy olyan érzésem, hogy bárki nyerje az NFC Eastet egy körnél többet nem megy (SE).mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
De nyilván nem mindegy ki nyeri. Most tippre a Boys.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Volt olyan Eagles fan aki már alázást írt, közben 1 TD van közte... szóval nem kicsit altattok itt, hogy minden sz*r, közben meg igen is szoros a meccs. A 2. félidőben pedig rend szerint tönkremegy az amúgy sem túl acélos védelmünk.
több mint 5 éve
semmi passz siettetés nincs részünkről ez nem egy nyerő" taktika manapság...
több mint 5 éve
a 2 pontost hogy kezeli a fantasy?2 ponttal
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
rexaly
Szesze