NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
sziasztok, de jó hogy haza értem. dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/07/patriot-the-bald-eagle.jpg
nagyon nagy takarításba kellene kezdeni és már most a jövőévre koncentrálni mert ennek az ég világon semmi értelme.
több mint 5 éve
huh ha tartja ezt a formáját a Giants, lehet a végén behúzzák a csoportot
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ennyi hisztis siránkozó férfit még nem láttam egy helyen, mint itt. 😊
több mint 5 éve
Reich says hello. 8-)úgy látszik a valódi O guru elment, a D meg ennyit tud ennyi sérülttel. De ennél a play callnál pl csipkelli is jobbat tudottLassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
úgy látszik a valódi O guru elment, a D meg ennyit tud ennyi sérülttel. De ennél a play callnál pl csipkelli is jobbat tudottLassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Létezik SB hangover, de persze mi produkáljuk a legnagyobbat everytimeLátod ebben is mi vagyunk a legjobbak. 😀
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
kár hogy nem inkább egy qbikácskát igazoltunk inkább akiből pár év múlva lehet hogy lesz vlm 😊
több mint 5 éve
igazabol en meg nem terek magamhoz... bar illik helyen kezelni ezeket a meccseket, hogy kik ellen javultunk fel... friszko,tampa,eagles 😀
több mint 5 éve
Én meg inkább kezdem elhinni, hogy ez az O# bajok forrása. Reich -el valahogy jobb játékok voltak. Most meg megy a kiszámítható fos. Akkor leszek csalódott ha Groh marad.Szerintem ez a kamu része a dolognak. Kis mentegetőzés DP és CW részéről is, amiért ilyen fos az O. Szerintem....Most kapcsolódtam csak be, most is csak RZ-on. Wentznek van valami sérülése?Groh kórnak hívják és egész szezonban kitart. 😕
alatriste
Greengo
MrMiksa
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Létezik SB hangover,Haja ezt mi tudjuk a legjobban!!!😉
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Az nem tavaly volt? 🙄Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Mióta álmodozunk ilyen futójátékért.
több mint 5 éve
Létezik SB hangover, de persze mi produkáljuk a legnagyobbat everytime
több mint 5 éve
Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
több mint 5 éve
zsojti
4 063
na erre nem tudok mit mondani..négy barom megy egymásnak...
több mint 5 éve
na jó, ilyen szar csapatot nem baszott európa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
LOl. Sebességbe, robbanékonyságba senki nem veszi fel a versenyt Barkley-val. Elképesztő...
több mint 5 éve
shivo
65
No gyerekek en mar megittam egy uveg bort de ezt a szart igy se tudom tovabb nezni. Jo ejt mindenkinek 😊
több mint 5 éve
Várható volt egy ilyen is. Most azt hiszem előrukkolunk egy 3&outtal. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Hova futottak a db-k te jó ég 😂😂Barkley után
MrMiksa
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
hoppácska 😊
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
bohócok