NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
215
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
130
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
106
16
22:25
Philadelphia Eagles - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage time
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
én 6 kesztyűt hallottamPicike ma se dobhat 6 yardnál hosszabbat.3 kesztyűben nyomja olyan pici a keze, 10 yard felett is nehéz így dobni! 😀
Szokol
balintbaba
több mint 2 éve
Picike ma se dobhat 6 yardnál hosszabbat.3 kesztyűben nyomja olyan pici a keze, 10 yard felett is nehéz így dobni! 😀
Szokol
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Skinny inkább ne hordjon vissza punt-ot
több mint 2 éve
Picike ma se dobhat 6 yardnál hosszabbat.
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Canada elhitte hogy jó OC....
több mint 2 éve
benkela
2
nem ma regeltem csak nem jár a szám
több mint 2 éve
Mi olyat nem szoktunk csinálni.ahadefense-ben a pálya közepét támadják ha van eszük.Mármint mi??
zsoeo
Klemó
zsoeo
több mint 2 éve
ahadefense-ben a pálya közepét támadják ha van eszük.Mármint mi??
zsoeo
Klemó
több mint 2 éve
megeszi Jordan 😀
több mint 2 éve
Használ valaki gamepass-t? Megy most? Nekem nem akar menni. 😕nem megy nálam se, behalt az egész
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
tökéletesen megy a GPTe egy szimpi faszi vagy, hogy csak azért regisztráltál, hogy ezt elmondd! 😀
benkela
több mint 2 éve
benkela
2
tökéletesen megy a GP
több mint 2 éve
astroid
571
Használ valaki gamepass-t? Megy most? Nekem nem akar menni. 😕Nekem nem működik
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
defense-ben a pálya közepét támadják ha van eszük.
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Ez ott volt kétségtelen.
több mint 2 éve
Rodaron
2 075
Használ valaki gamepass-t? Megy most? Nekem nem akar menni. 😕RedZone megy, de amióta azt elindítottam azóta semmi más nem jön be nekem se
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
nem is csak erről van szó...de az eddigi meccs alapján elég egyértelmű volt, hogy ki fogja kapni a labdátde tényleg...mi a gfasznak hoznak ilyen cb-ket ide...legalább nem fizetünk nekik sokat, de ez viccEzt azért nem sok CB oldotta volna meg a ligában.
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
de tényleg...mi a gfasznak hoznak ilyen cb-ket ide...legalább nem fizetünk nekik sokat, de ez viccEzt azért nem sok CB oldotta volna meg a ligában.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Használ valaki gamepass-t? Megy most? Nekem nem akar menni. 😕nem megy nekünk se...1 ismerősnek megy, de nem normális most
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
ez aztán pontos volt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
de tényleg...mi a gfasznak hoznak ilyen cb-ket ide...legalább nem fizetünk nekik sokat, de ez vicc