Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 7 éve
határbíró
242
Végre Mekklód! Csak nem fordítják meg....
több mint 7 éve
na ná, hogy megadják nekik
több mint 7 éve
ebben mi nem volt meg?????????
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Remélem Dorenbos rendbe jön, na nem azért mert nincs long snapperünk, a bűvész karrierjét féltem, hogy fog trükközni fél kézzel? :/Egy csomó mindent meg lehet oldani félkézzel.
balintbaba
több mint 7 éve
egy ponttal nyernénk az pont elég lenne
több mint 7 éve
simán megvolt, nem tudom mi a gond 😊
több mint 7 éve
Remélem Dorenbos rendbe jön, na nem azért mert nincs long snapperünk, a bűvész karrierjét féltem, hogy fog trükközni fél kézzel? :/
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
lenne reggie brown kezdene ő is!!Kérdezz, ha ilyen van. Nelson óriási tehetség, a szegény ember freddie mitchelljeAgholor isten, miota mondomén meg kiraktam fantasyból 5 hete, nem lehetek ekkora barom
jorge
eaglesmcnabb
jorge
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Akkor már csak egy jó D kéne 😊
több mint 7 éve
Gecc, itt a lehetőség srácok, gyakoroljatok otthon, megyünk tryoutra!!!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
ez teljesen olyan volt, mint all-madden szinten FG-t rúgni.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 7 éve
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én Chip Kelly megnézném long snapperként.ki milyen hátsóra indul be 😉
balintbaba
több mint 7 éve
Kérdezz, ha ilyen van. Nelson óriási tehetség, a szegény ember freddie mitchelljeAgholor isten, miota mondomén meg kiraktam fantasyból 5 hete, nem lehetek ekkora barom
jorge
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én Chip Kellyt megnézném long snapperként.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
1000yardos elkapo leszMost azért erre nem tennék egy kisebb összeget sem. 😊
Meg par ev es totalban meglesz neki
Janek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
A Phillynek szurkolsz, egy kis fantasy baki már igazán nem számít.... 😛 (meg ne sértődj!)Agholor isten, miota mondomén meg kiraktam fantasyból 5 hete, nem lehetek ekkora barom
jorge
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
zsojti
4 063
1000yardos elkapo lesz😊
Meg par ev es totalban meglesz neki
Janek
padra jó lesz 5.-nek
több mint 7 éve
1000yardos elkapo leszMeg par ev es totalban meglesz neki
több mint 7 éve
Agholor isten, miota mondomén meg kiraktam fantasyból 5 hete, nem lehetek ekkora barom
jorge
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
asztatat nem láttam... 😊 csak a csattanásra kaptam fel a fejem a cigitöltésből...Előtte is mintha már lett vna egy facemask ahogy Sprolesra startolt.Simán hülye... Fél másodperc és szabályos, mert vállal volt, csak ugye a lbda nem volt seholsem...Everett egy majom...másfél mp-t vár és Sean Taylor pro bowl hitje mellett mutogatják így meg szégyene a csapatnak...Pórázon kéne tartani. Az egész jelenete ocsmány volt.
nexion218
Greengo
nexion218
Greengo
több mint 7 éve
Agholor isten, miota mondom
több mint 7 éve
Agholor breakout year soon
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 7 éve
agholor 22 yardnál career high