Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 10 éve
eldőlt a meccs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szegény Moats, pedig olvasta a játékot, csak szerelni nem tud
több mint 10 éve
Mondjuk egy vasas ravens mindig joVasas - Újpest.
Janek
több mint 10 éve
Érik legalább a Ravens egyenlítés. Nini Taliaferro! amikor írtam, akkor még deMustaine "csak" Hurns fan, nem Jags szurker. Tehát nem lehet én. LOL
de jójó, legyen, kedves iktriad (;
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
amikor írtad, a field goal után voltunk. (:amikor írtam, akkor még deaz nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
EstetSoccer terminus technikussal élve egyelőre "a küzdelem dominálja a játékot".
Jo a meccs?
Janek
több mint 10 éve
amikor írtam, akkor még deaz nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 10 éve
az nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Scobeenak látszik, hogy hiányzik Florida és a golfpályák.
több mint 10 éve
játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 10 éve
nem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
kaptam egy enyhe sziv infrastrukturat...
több mint 10 éve
nem volt túl jó hívás az elmúlt kettő
több mint 10 éve
St. Louis helyett majdnem sikerült Szegedet mondani xD "ehhez képest a Szeged ellen..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tuitt qrva jó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
imadunk tuitt 😊
több mint 10 éve
majdnem Dupree-é volt a sack, már csak pályán kellett volna lennie
több mint 10 éve
3 & 16ra checkdown pass. | Haley takarodj! |
több mint 10 éve
Mi ez a "Mike Vick"-ezés? A Michael Vickről mindenkinek a kutyusok ugranának be róla?
több mint 10 éve
nem Michael, hanem MIKE Vick, ő is kikérné már magának

---