Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 9 éve
Joe Flacco, elit irányító
több mint 9 éve
csak hogy örülj, még egy fumbleEredetileg nem ő a kezdőm,de mivel a másik úriember játéka erősen kérdéses a hétvégén,így nem kockáztathattam.Flacco is remek választás volt a fantasy kezdőbe......1 pont,az is mínuszban. : Dnem mondhatod, hogy racafolt a szezonra...miben remenykedtel?
Nelson87
xtaki
Nelson87
több mint 9 éve
LOL "remek" Ravens kezdés.
több mint 9 éve
Eredetileg nem ő a kezdőm,de mivel a másik úriember játéka erősen kérdéses a hétvégén,így nem kockáztathattam.Flacco is remek választás volt a fantasy kezdőbe......1 pont,az is mínuszban. : Dnem mondhatod, hogy racafolt a szezonra...miben remenykedtel?
Nelson87
xtaki
több mint 9 éve
Flacco is remek választás volt a fantasy kezdőbe......1 pont,az is mínuszban. : DKell neked fantasyzni.
Nelson87
több mint 9 éve
xtaki
3 441
Flacco is remek választás volt a fantasy kezdőbe......1 pont,az is mínuszban. : Dnem mondhatod, hogy racafolt a szezonra...miben remenykedtel?
Nelson87
több mint 9 éve
Qaneko
43
😀2 ilyen FG-t...Tesz róla, hogy izguljunk még az extra pontnál is.
Qaneko
kittli
If you can accept losing, you cannot win.
Vince Lombardi
több mint 9 éve
Flacco is remek választás volt a fantasy kezdőbe......1 pont,az is mínuszban. : D
több mint 9 éve
2 ilyen FG-t...Tesz róla, hogy izguljunk még az extra pontnál is.
Qaneko
több mint 9 éve
2 ilyen FG-t...Amíg bemegy nincs nagy baj.
Qaneko
több mint 9 éve
WOW! Ez épphogy befért. : )Szerintem valamivel többet is. 2 incomlete passza van, a labdát nem adta el, volt egy kulcs blokkja a TDnél. Eddig sokkal jobb, mint Flacco.
Vick azért hozza a kötelezőt. Jó látni játszani.
Greengo
több mint 9 éve
WOW! Ez épphogy befért. : ) Vick azért hozza a kötelezőt. Jó látni játszani.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
biztos harom pont???Bement.
xtaki
több mint 9 éve
xtaki
3 441
biztos harom pont???
több mint 9 éve
Forsettnek minden elismerésem. Ekkora szaltó után is megtartani a labdát. Wow.
több mint 9 éve
Qaneko
43
Vick remekül... blokkol.😂
Valami ilyesmi miatt lettem Pittsburg fan 😍Nem a Steel Curtain miatt? Booooooooooooooooooooooooooo LOL
Qaneko
iktriad
Vince Lombardi
több mint 9 éve
Vick remekül... blokkol. Valami ilyesmi miatt lettem Pittsburg fan 😍Nem a Steel Curtain miatt? Booooooooooooooooooooooooooo LOL
Qaneko
több mint 9 éve
Bell, szeretlek.
több mint 9 éve
ahogy felrajzolták lol
több mint 9 éve
Qaneko
43
Valami ilyesmi miatt lettem Pittsburg fan 😍
Vince Lombardi
több mint 9 éve
xtaki
3 441
becsengetett 😊
több mint 9 éve
fantasztikus pali ez a DHB, három szezon alatt nem kapott el ennyi lasztit, mint amit idén
több mint 9 éve
S Smith mennyire van feltuzelve?Adhatna akkor belőle másoknak is, ha már ez az utolsó szezonja. Különben dicstelen lesz a lezárás.
Kb egy csapatra valo akarat van benne meg mindig
Janek
több mint 9 éve
S Smith mennyire van feltuzelve?Kb egy csapatra valo akarat van benne meg mindig