Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 9 éve
Nem menő, de én nem is lehetek az.végre valamit tisztán látsz
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Nem menő, de én nem is lehetek az.
több mint 9 éve
valaki aszonta neked hogy menő dolog fordított smilekat írni?hajrá Vickah mar nagyon vartam ((:
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
hajrá VickMajd Daryl Smith elkapja a grabancát.
mustaine
több mint 9 éve
hajrá Vickah mar nagyon vartam ((:
mustaine
több mint 9 éve
Ha nem lesz Dupree-sack, elbújhat a Steelers. (:
több mint 9 éve
xtaki
3 441
reggelt!
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
1 TE, viszont 2 FB van...Jesse James-el most úgyse mennénk sokra...valahogy ezek a JJ draftok egyelőre nem úgy sűlnek el, ahogy szeretnénk
több mint 9 éve
Ki kéne már őt maxxolni.Ki fog elkapni a Ravensnél, most hogy Gilmore sincs, már Steve Smithen kívül?Maxxx Williams
Big Ben ott van az oldalvonalnálŐ is beáll majd úgy, mint nem olyan régen Tomlin (és még régebben egyszer ellenünk majdnem Cowher)?
Höri
iktriad
Höri
több mint 9 éve
Ki fog elkapni a Ravensnél, most hogy Gilmore sincs, már Steve Smithen kívül?Maxxx Williams
Big Ben ott van az oldalvonalnálŐ is beáll majd úgy, mint nem olyan régen Tomlin (és még régebben egyszer ellenünk majdnem Cowher)?
Höri
iktriad
több mint 9 éve
Ki fog elkapni a Ravensnél, most hogy Gilmore sincs, már Steve Smithen kívül? Big Ben ott van az oldalvonalnálŐ is beáll majd úgy, mint nem olyan régen Tomlin (és még régebben egyszer ellenünk majdnem Cowher)?
Höri
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
@Ravens 45s45 seconds agoTonight’s inactives:
Breshad Perriman
Tray Walker
Rashaan Melvin
Eugene Monroe
Christo Bilukidi
Crockett Gillmore
Chris Canty
Inactives for @Steelers: QB Roethlisberger, CB CAllen, LB Shazier, NT McCullers, LB Chickillo, TE James, TE Spaeth
wow, 1 tight end van a Steelers-ben
több mint 9 éve
02:25,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal