Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ha meg tudjuk tartani a momentumot, még van esély
több mint 6 éve
Lehet, de nekem egy szétesőben lévő csapat benyomást keltik hetek óta. Plusz a Jagsnek van miért ott törleszteni. És minden évben 1-1 meccset nyer mindkét csapat. A Titans W-je már megvolt, most jövünk mi.Titans is meleg lehet.A 49ers meccstől én is fázok. Az elmúlt 15 évben egyszer nyertünk a West Coaston, és hirtelen lett QB-juk is.Az bőven elég, hogy ne legyetek kiemelt csapat..Messze van még. Azért nem vennék rá mérget, hogy a JAX behúzza minden meccsét.
kyobalu
Meg arra se, hogy mi itt nem nyerünk. 😉
Soldados
iktriad
Soldados
Nálam ez a nehézségi sorrend:
1. 49ers (a West Coast út miatt)
2. Titans
3. Texans
több mint 6 éve
Spy
2 337
Nix! De örülök neki...
több mint 6 éve
Rosieeeee! 😊 Imádom a csávót.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
De nem így működik, értsd már meg. Ha +15 millát kér, akkor menjen, mert annyit nem ér, mert akkor le kell mondanunk másokról. A jó Ol mögött pedig más is képes lesz jó számokat hozni.Irtam, ha in qb lesz draftrol akkor tuti Kell bell. Ha marad Ben akkor se art, mert Ben is kezd visszaesni. Es irtam h a szamokkal szerzodest jatszva. Szoval ha been megy maradna penz ra. Es korai koros qb. Es egy veteran talan moge melle.Most fizetjuk az arat. Olcso hus... De moats Spence is ilyen. Ma.Istenem... Tudod, van egy fizetési sapka... De tudom, Te Bellt is megtartanád, csak akkor nem tudom más posztokon ki lenne...
gabistar
Soldados
gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Most már biztos, hogy lesznek még pontok.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Irtam, ha in qb lesz draftrol akkor tuti Kell bell. Ha marad Ben akkor se art, mert Ben is kezd visszaesni. Es irtam h a szamokkal szerzodest jatszva. Szoval ha been megy maradna penz ra. Es korai koros qb. Es egy veteran talan moge melle.Most fizetjuk az arat. Olcso hus... De moats Spence is ilyen. Ma.Istenem... Tudod, van egy fizetési sapka... De tudom, Te Bellt is megtartanád, csak akkor nem tudom más posztokon ki lenne...
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
Titans is meleg lehet.A 49ers meccstől én is fázok. Az elmúlt 15 évben egyszer nyertünk a West Coaston, és hirtelen lett QB-juk is.Az bőven elég, hogy ne legyetek kiemelt csapat..Messze van még. Azért nem vennék rá mérget, hogy a JAX behúzza minden meccsét.
kyobalu
Soldados
iktriad
több mint 6 éve
A 49ers meccstől én is fázok. Az elmúlt 15 évben egyszer nyertünk a West Coaston, és hirtelen lett QB-juk is.Az bőven elég, hogy ne legyetek kiemelt csapat..Messze van még. Azért nem vennék rá mérget, hogy a JAX behúzza minden meccsét.
kyobalu
Soldados
több mint 6 éve
Én láttam minden meccsét nálunk, üde színfolt hozzá képest Vince Williams.nem sok meccset lattam, de akkor jol nyomta, szoval elhiszem mert kicsi a meritesem.Timmons jobb, de nincs mirol beszelniNem jobb MÁR.
no
Soldados
no
több mint 6 éve
jah tudom, csak egy szürreális elképzelés volt.. Szerintem is lesz még 2 TD is 😊na megraktam egy tízessel hogy nem lesz már több pont a meccsen. hotBiztos, hogy lesz még pont ma. Valami slusszpoént még érzek a meccsben. Vagy fordít a Steelers, vagy Big Ben dob egy picksixet.
vajthod
iktriad
több mint 6 éve
Az bőven elég, hogy ne legyetek kiemelt csapat..Messze van még. Azért nem vennék rá mérget, hogy a JAX behúzza minden meccsét.
kyobalu
több mint 6 éve
no
7 215
nem sok meccset lattam, de akkor jol nyomta, szoval elhiszem mert kicsi a meritesem.Timmons jobb, de nincs mirol beszelniNem jobb MÁR.
no
Soldados
több mint 6 éve
Most fizetjuk az arat. Olcso hus... De moats Spence is ilyen. Ma.Istenem... Tudod, van egy fizetési sapka... De tudom, Te Bellt is megtartanád, csak akkor nem tudom más posztokon ki lenne...
gabistar
több mint 6 éve
Spy
2 337
Zárjuk le, nem győzzük meg egymást 😊 szurkoljunk ki egy 8pontot aztán egy OT FG-t, sok az így leírva is
több mint 6 éve
Az bőven elég, hogy ne legyetek kiemelt csapat..Max 2. A Houston és Cleveland nem lehet gond nélküle sem.Lehet, hogy nincs akkora sebessége, de HT-t iparosnak nevezni is kemény..😊Nálunk is hasonló playa Hightower..Coverben nem annyira erős, de a szíve, motorja, esze a D-line-nak..Runblokkban, LB blitzben elit, top5 játékos..Aztán a kiesése után megoldották az edzők valahogy a Van-Noy-Roberts-Harris trióval..Pedig egyik sem elit..Nem szabad ennyire egy emberre építeni egy csapategységet sem.😏Naaaa. Azért Hightowert ne hasonlítsuk már Shazierhez. Ő egy jó iparos, olyan mintha nálunk Vince-t vennéd ki. Shazier a sebessége miatt különleges, nyilván erre épül a D filozófiája.
kyobalu
Ettől még vékonyak vagyunk ILB-poszton és ez most kijön. Meg ez az első meccs nélküle, meglátjuk a tapasztalatok alapján tudunk-e alkalmazkodni és fejlődni az új helyzetben.
Soldados
De abban igazad van, hogy kísérletezgetnetek kell, hogy tudjátok megoldani a hiányát..De ezen elmehet 2-3 meccs, ha a mai meccsből indulunk ki..Mert nagyon látványos a minőség romlás..Sajna..😏
kyobalu
Soldados
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
gabor25
5 144
All in off or over...
több mint 6 éve
Timmons jobb, de nincs mirol beszelniNem jobb MÁR.
no
több mint 6 éve
Te amúgy nézed is a meccseket? Timmons meg a jó cover legfeljebb 12-ig volt igaz.Mert akkor Vince jött be...Hat mellette volt h hianyzott saci no problem. Vince mellett nincs saci total kaosz. Mar mult meccsen is. Ilyen nem volt timmonssal. Es nem gyorsabb vertikalis Vince az fix. Jo ero es futasmegallito ember. Timmonsnak wr covered is ment Tek Ellen is Jo volt. Vince hat nem igazan. Meg a kozepre futast seem fogjuk Meg.De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
no
7 215
Timmons jobb, de nincs mirol beszelni16 nyarán 3 évre összesen 5,5 milláért írt alá.Vince mennyit keres?De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
no
Soldados
több mint 6 éve
Spy
2 337
3 and out, ideje volt
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Most fizetjuk az arat. Olcso hus... De moats Spence is ilyen. Ma.16 nyarán 3 évre összesen 5,5 milláért írt alá.Vince mennyit keres?De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
no
Soldados
több mint 6 éve
Max 2. A Houston és Cleveland nem lehet gond nélküle sem.Lehet, hogy nincs akkora sebessége, de HT-t iparosnak nevezni is kemény..😊Nálunk is hasonló playa Hightower..Coverben nem annyira erős, de a szíve, motorja, esze a D-line-nak..Runblokkban, LB blitzben elit, top5 játékos..Aztán a kiesése után megoldották az edzők valahogy a Van-Noy-Roberts-Harris trióval..Pedig egyik sem elit..Nem szabad ennyire egy emberre építeni egy csapategységet sem.😏Naaaa. Azért Hightowert ne hasonlítsuk már Shazierhez. Ő egy jó iparos, olyan mintha nálunk Vince-t vennéd ki. Shazier a sebessége miatt különleges, nyilván erre épül a D filozófiája.
kyobalu
Ettől még vékonyak vagyunk ILB-poszton és ez most kijön. Meg ez az első meccs nélküle, meglátjuk a tapasztalatok alapján tudunk-e alkalmazkodni és fejlődni az új helyzetben.
Soldados
De abban igazad van, hogy kísérletezgetnetek kell, hogy tudjátok megoldani a hiányát..De ezen elmehet 2-3 meccs, ha a mai meccsből indulunk ki..Mert nagyon látványos a minőség romlás..Sajna..😏
kyobalu