Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Mert akkor Vince jött be...Hat mellette volt h hianyzott saci no problem. Vince mellett nincs saci total kaosz. Mar mult meccsen is. Ilyen nem volt timmonssal. Es nem gyorsabb vertikalis Vince az fix. Jo ero es futasmegallito ember. Timmonsnak wr covered is ment Tek Ellen is Jo volt. Vince hat nem igazan. Meg a kozepre futast seem fogjuk Meg.De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
16 nyarán 3 évre összesen 5,5 milláért írt alá.Vince mennyit keres?De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
no
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Lehet, hogy nincs akkora sebessége, de HT-t iparosnak nevezni is kemény..😊Nálunk is hasonló playa Hightower..Coverben nem annyira erős, de a szíve, motorja, esze a D-line-nak..Runblokkban, LB blitzben elit, top5 játékos..Aztán a kiesése után megoldották az edzők valahogy a Van-Noy-Roberts-Harris trióval..Pedig egyik sem elit..Nem szabad ennyire egy emberre építeni egy csapategységet sem.😏Naaaa. Azért Hightowert ne hasonlítsuk már Shazierhez. Ő egy jó iparos, olyan mintha nálunk Vince-t vennéd ki. Shazier a sebessége miatt különleges, nyilván erre épül a D filozófiája.
kyobalu
Ettől még vékonyak vagyunk ILB-poszton és ez most kijön. Meg ez az első meccs nélküle, meglátjuk a tapasztalatok alapján tudunk-e alkalmazkodni és fejlődni az új helyzetben.
Soldados
De abban igazad van, hogy kísérletezgetnetek kell, hogy tudjátok megoldani a hiányát..De ezen elmehet 2-3 meccs, ha a mai meccsből indulunk ki..Mert nagyon látványos a minőség romlás..Sajna..😏
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hat mellette volt h hianyzott saci no problem. Vince mellett nincs saci total kaosz. Mar mult meccsen is. Ilyen nem volt timmonssal. Es nem gyorsabb vertikalis Vince az fix. Jo ero es futasmegallito ember. Timmonsnak wr covered is ment Tek Ellen is Jo volt. Vince hat nem igazan. Meg a kozepre futast seem fogjuk Meg.De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
na megraktam egy tízessel hogy nem lesz már több pont a meccsen. hotBiztos, hogy lesz még pont ma. Valami slusszpoént még érzek a meccsben. Vagy fordít a Steelers, vagy Big Ben dob egy picksixet.
vajthod
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
no
7 215
Vince mennyit keres?De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Vince is biztos szerelő, sebessége már Timmonsnak se volt.
gabistar
több mint 6 éve
Nálunk is hasonló playa Hightower..Coverben nem annyira erős, de a szíve, motorja, esze a D-line-nak..Runblokkban, LB blitzben elit, top5 játékos..Aztán a kiesése után megoldották az edzők valahogy a Van-Noy-Roberts-Harris trióval..Pedig egyik sem elit..Nem szabad ennyire egy emberre építeni egy csapategységet sem.😏Naaaa. Azért Hightowert ne hasonlítsuk már Shazierhez. Ő egy jó iparos, olyan mintha nálunk Vince-t vennéd ki. Shazier a sebessége miatt különleges, nyilván erre épül a D filozófiája.
kyobalu
Ettől még vékonyak vagyunk ILB-poszton és ez most kijön. Meg ez az első meccs nélküle, meglátjuk a tapasztalatok alapján tudunk-e alkalmazkodni és fejlődni az új helyzetben.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Fire Zone-ban ő is letenne ennyit, meg mellé kicsit szívből-megbízhatóságból coverben pedig Vince sem jó. De mindegy. Meccsünk van.De nem fért bele 12 milla. Ennyit nem ért, mert Vince már jobb nála, jóval olcsóbban.Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
Spy
Soldados
több mint 6 éve
gabor25
5 144
De timmonsnak biztos tacklejei voltak. Vertikalis sebesseget Ami most vincenek nincs es hianyzik nagyon. A vertikalis odaeres tackle.Timmons mellett is Saci volt... Sokkal jobb nála már Vince.Hat most azt mondom nem jobb Nala Vince. Csak ha saci van mellette.De nem fért bele 12 milla. Ennyit nem ért, mert Vince már jobb nála, jóval olcsóbban.Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
Spy
Soldados
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
Timmons mellett is Saci volt... Sokkal jobb nála már Vince.Hat most azt mondom nem jobb Nala Vince. Csak ha saci van mellette.De nem fért bele 12 milla. Ennyit nem ért, mert Vince már jobb nála, jóval olcsóbban.Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
Spy
Soldados
gabistar
több mint 6 éve
Nálunk is hasonló playa Hightower..Coverben nem annyira erős, de a szíve, motorja, esze a D-line-nak..Runblokkban, LB blitzben elit, top5 játékos..Aztán a kiesése után megoldották az edzők valahogy a Van-Noy-Roberts-Harris trióval..Pedig egyik sem elit..Nem szabad ennyire egy emberre építeni egy csapategységet sem.😏Shaziert nem tudod pótolni a sebessége miatt. Ez kijön futásban, coverben. És playmaker abilityről nem beszéltem. Az egész D középpontjában az ő sebessége van.Sajnos, ahogy mondtam, Saci nélkül nem ér semmit ez a védelem.Egy ember kiválása nem szabadna, hogy ekkora űrt jelentsen..
Soldados
kyobalu
Az csak adalék, hogy a D-ből épp ILB poszton nem voltunk mélyek. Két kezdő és mögöttük senki.
Soldados
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hat most azt mondom nem jobb Nala Vince. Csak ha saci van mellette.De nem fért bele 12 milla. Ennyit nem ért, mert Vince már jobb nála, jóval olcsóbban.Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
Spy
Soldados
több mint 6 éve
Ez nagyon gáz hívás volt a zebráktól.
több mint 6 éve
De nem fért bele 12 milla. Ennyit nem ért, mert Vince már jobb nála, jóval olcsóbban.Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
Spy
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elTimmonsnak a sebesseget vs Williams sebesseget mondtam h hianyozhat. Es amig saci van afdig nem latjuk. De ha nem saci lesz mellette... Akkor fog kiderulni. Most kiderult. De azert saci csereje since itt ezt is adjuk hozza. Es Spence nekem gyenge. Gyorsabb mint Vince de gyenge tackle stb.
Spy
több mint 6 éve
no
7 215
de gyorsan irsz 😊Első meccs nélküle, ezek az első tapasztalatok. Meglátjuk ezek fényében mit talál ki a stáb. De az biztos, hogy csak akkor van esély, ha az O a lehető legjobb formában lesz.Sajnos, ahogy mondtam, Saci nélkül nem ér semmit ez a védelem.Akkor idenre no sb megint...?
Soldados
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
Spy
2 337
Nem is cserének tartottam volna meg...Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
Soldados
több mint 6 éve
no
7 215
elso meccs nelkule, lesz ez jobb is, de meg mindig az O-nak kellene nyernie. Ok alkalmasabbak ( kellene legyenek)
több mint 6 éve
Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-elEzt a Timmons dolgot el kellene engedni, 12 milláért nem tartasz cserét. 😉
Spy
több mint 6 éve
Első meccs nélküle, ezek az első tapasztalatok. Meglátjuk ezek fényében mit talál ki a stáb. De az biztos, hogy csak akkor van esély, ha az O a lehető legjobb formában lesz.Sajnos, ahogy mondtam, Saci nélkül nem ér semmit ez a védelem.Akkor idenre no sb megint...?
Soldados
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Akko ha még nem késő: Haley takarodj 😊Inkabb a def a gyenge. Eloszor mindig volt pont. Aztan Lett gaz.
bcsarli
több mint 6 éve
Spy
2 337
Nincs vezér a pályán...alulteljesít a D még ehhez a szinthez képest is. Ezért fáj nekem Timmons hiánya. Vele könnyebben megoldanánk egy ilyen helyzetet, mint Vince-el és Fort/Spence-el
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Sajnos, ahogy mondtam, Saci nélkül nem ér semmit ez a védelem.Akkor idenre no sb megint...?
Soldados