NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 9 éve
vezetünk Priskin góljával!!!!!!!!!!!de mekkorával !! 😊
Shilkor
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
és persze a szünetben, hogy lássuk is 😀
több mint 9 éve
Priska! 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
What a Goal!!!!!
több mint 9 éve
vezetünk Priskin góljával!!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
(Priskin nagyon bebakta)
több mint 9 éve
Jacoby elkapta
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Laci avatárja miért nem egy csapatfotó? És akkor mindenki jó lenne
több mint 9 éve
rushing stats:Steelers: 7 attempts 3 yards
Browns: 10 attempts -6 yards
több mint 9 éve
én is padoztatom.értem a célzást...jogos 😀még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
bcsarli
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
értem a célzást...jogos 😀még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
bcsarli
több mint 9 éve
ilyen szenvedés mellett én se biztos, hogy sokáig leszekremélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
bcsarli
több mint 9 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 9 éve
többiek a Groupamában vannakremélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
bcsarli
több mint 9 éve
xtaki
3 441
b+ azt a bullrush-t
több mint 9 éve
Ez a sérülés sztem le volt zsírozva, Gilbert direkt rálépett, óvatosan LJ lábára, hogy Ben beállhasson. Mert az Ördögpofa nem engedte kezdeni 😀 Csak így tudom elképzelni 😀
több mint 9 éve
remélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
több mint 9 éve
Heyward elit kategóriába ért idén
több mint 9 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)Nálam is .-)
Shilkor
több mint 9 éve
04crapkat
39
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀Ez most megölt 😀
Klaci79
több mint 9 éve
xtaki
3 441
van 37mp a visszatamadasra...ugye...ne oruljunk annyira 😊
több mint 9 éve
Az már le van védve G. András által a GB elleni SB idejéből.szolj Godellnek, hogy automata TD-t akarsz szabalymodositasnak 😊pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
fcancellara
xtaki