Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 10 éve
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀csere kjúbi....DD
Klaci79
több mint 10 éve
remélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...
több mint 10 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)
több mint 10 éve
Azt mond ja riporter: "what a backup quarterback" .-)
több mint 10 éve
Ez túl egyszerű volt :/
több mint 10 éve
A TD sem baj .-)
több mint 10 éve
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀
több mint 10 éve
azért, mert ha puntolni kell akkor nagyon közel lennének, ilyenkor fontos 1-2 yardot csinálni, és ugye a pályáról nem mehet ki a punterén ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
több mint 10 éve
Így okés ha meglesz, de nem kéne mindíg rámenni.1 perc, 1 időkérés, félpálya.Rúgni valószínűleg most is tudunk majd. Az előző támadáshoz képest annyi különbséggel, hogy nem lesz Browns ellentámadás.
bcsarli
vontod
több mint 10 éve
szolj Godellnek, hogy automata TD-t akarsz szabalymodositasnak 😊pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
fcancellara
több mint 10 éve
féltetek a safetytőlén ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
több mint 10 éve
1 perc, 1 időkérés, félpálya.Rúgni valószínűleg most is tudunk majd. Az előző támadáshoz képest annyi különbséggel, hogy nem lesz Browns ellentámadás.
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Ja hogy a playhívással volt bajod .-) Az tényleg érdekes volt.én ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 10 éve
pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
több mint 10 éve
én ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
több mint 10 éve
1 perc, 1 időkérés, félpálya.
több mint 10 éve
Miért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
több mint 10 éve
Hát 4. down, offisde, mezőnyben ilyenkor 1st down, ha kevesebb, mint 5 yard kell. Gondolom itt csak felezték a távolságot, ez lehet a válasz.Miért 4. down maradt az offside után?Mé mi legyen? Ötödik?
Szokol
vontod
több mint 10 éve
Dzsekobi, nehogy fumblizz
több mint 10 éve
ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
több mint 10 éve
Miért 4. down maradt az offside után?mert az offsideért nem jár automatikus first down
Szokol
több mint 10 éve
Miért 4. down maradt az offside után?Mé mi legyen? Ötödik?
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
mér nem lehet futni 1 yardról?tudom ajánlani a szíhóksz topicot😊
herewego