Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 10 éve
hát ez mázli volt...rendesen elbaszta a védelem...de szép drive volt, megérdemeltük 😀
több mint 10 éve
Goodel keze van a dologban vagy mi vagyunk olyan buták, hogy ennyire kockáztatjuk a sérült franchise qb-nk lábát? 😊Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?ma egyik csapatnak se szabad...ez ilyen speciális nap
Szokol
Klaci79
több mint 10 éve
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?jarni jar, csak nem jut...mondja a regi vicc
Szokol
több mint 10 éve
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?ma egyik csapatnak se szabad...ez ilyen speciális nap
Szokol
több mint 10 éve
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?
több mint 10 éve
szerencse, hogy Mingo a fejét ütötte és nem a lábára esett rá
több mint 10 éve
Ben hogy szalad .-)
több mint 10 éve
😕 nem tudok mit mondanikikeveredtetek a FG pozícióból
Drip
több mint 10 éve
Csak hülyéskedett, minden steelers-es elismerte hogy csúnya volt.Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
laoce
több mint 10 éve
Idézz, én mit mondtam?Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
laoce
több mint 10 éve
szétfutják egymást a csapatok...-3/-1És Jones elkapta a puntot, hát tud ez a fiú...
több mint 10 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFaz a gond, hogy konkretan eletveszelyes ez a tipus...
polamalu
több mint 10 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFPixeles a stream-em, így elsőre azt mondtam ez igen, 1 kézzel hogy levitte. .-)
polamalu
több mint 10 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
nem hiányzott, meg lehetett volna állítani
több mint 10 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JF
több mint 10 éve
ez az 'arcmaszk' ostobasag volt
több mint 10 éve
goddel már készíti a tollát :S
több mint 10 éve
Köszi mindkettőtöknek. Ejj, Moats csúnya volt...
több mint 10 éve
hű milyet kapott János...nem volt szép az biztos...
több mint 10 éve
Bazze ezt most miért kellett?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Húúú, ez csúnya volt.