Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
hát ez mázli volt...rendesen elbaszta a védelem...de szép drive volt, megérdemeltük 😀
több mint 9 éve
Goodel keze van a dologban vagy mi vagyunk olyan buták, hogy ennyire kockáztatjuk a sérült franchise qb-nk lábát? 😊Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?ma egyik csapatnak se szabad...ez ilyen speciális nap
Szokol
Klaci79
több mint 9 éve
xtaki
3 441
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?jarni jar, csak nem jut...mondja a regi vicc
Szokol
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?ma egyik csapatnak se szabad...ez ilyen speciális nap
Szokol
több mint 9 éve
Még csak nem rég kapcsolódtam be, így azt szeretném megkérdezni, hogy a mai egy speciális nap és nekünk nem szabad futnunk?
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
szerencse, hogy Mingo a fejét ütötte és nem a lábára esett rá
több mint 9 éve
Ben hogy szalad .-)
több mint 9 éve
😕 nem tudok mit mondanikikeveredtetek a FG pozícióból
Drip
több mint 9 éve
Csak hülyéskedett, minden steelers-es elismerte hogy csúnya volt.Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
laoce
több mint 9 éve
Idézz, én mit mondtam?Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
laoce
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
szétfutják egymást a csapatok...-3/-1És Jones elkapta a puntot, hát tud ez a fiú...
több mint 9 éve
xtaki
3 441
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFaz a gond, hogy konkretan eletveszelyes ez a tipus...
polamalu
több mint 9 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFPixeles a stream-em, így elsőre azt mondtam ez igen, 1 kézzel hogy levitte. .-)
polamalu
több mint 9 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JFIdéznélek benneteket ilyenkor, mit mondtatok burfictre, és AZ szabályos volt
polamalu
Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
nem hiányzott, meg lehetett volna állítani
több mint 9 éve
Nekem tetszett, annak ellenére, hogy szabálytalan volt. Szép látvány volt a pörgő JF
több mint 9 éve
xtaki
3 441
ez az 'arcmaszk' ostobasag volt
több mint 9 éve
goddel már készíti a tollát :S
több mint 9 éve
Köszi mindkettőtöknek. Ejj, Moats csúnya volt...
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
hű milyet kapott János...nem volt szép az biztos...
több mint 9 éve
Bazze ezt most miért kellett?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Húúú, ez csúnya volt.