Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 9 éve
szerintem ez azért van olyan fontos meccs, hogy ennyi beleférjenne rontsatok ma' el az estem gurulos focival!OFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreBöde most sem? .-)
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin
Shilkor
bcsarli
pls
xtaki
több mint 9 éve
Bazd, Ben lábán van vagy 52-s cipő
több mint 9 éve
Majd csereként, az már egyszer bejött StorrcknakOFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreBöde most sem? .-)
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin
Shilkor
bcsarli
több mint 9 éve
Kampman
28 290
A végén még Tebow kiköt nálunk backupnak!Isten útjai kifürkészhetetlenek
steelwolf
több mint 9 éve
savanyucukor
19
JJ és Shazier megsérült? vagy csak rotálunk?
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
adunk nekik esélytOFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreBöde most sem? .-)
Shilkor
bcsarli
több mint 9 éve
xtaki
3 441
ne rontsatok ma' el az estem gurulos focival!OFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreBöde most sem? .-)
Shilkor
bcsarli
pls
több mint 9 éve
OFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreBöde most sem? .-)
Shilkor
több mint 9 éve
OFF: megvan a kezdő a válogatott meccsreKirály – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin
több mint 9 éve
nem tudom, telefonálgatott a kispadnál. .-)jones visszajöttnah, akkor most mi lesz?
bcsarli
xtaki
több mint 9 éve
JF nem rossz a labdavesztés óta.
több mint 9 éve
jones visszajött
több mint 9 éve
Szerintem te, kezdj készülődnimost mondják hogy heath lenne a qbés ki Miller backupja? 😉
zzz888
Klaci79
több mint 9 éve
AB dobálhatna saját magának!
több mint 9 éve
04crapkat
39
Sziasztok! Tudna valaki olyan streamet küldeni, amire van esély hogy működik tableton? A zunox és a feed2all nem jó sajnos. :/banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.html
Qaneko
itt lesz pár
több mint 9 éve
A végén még Tebow kiköt nálunk backupnak!
több mint 9 éve
patriksteelers
560
Sziasztok! Tudna valaki olyan streamet küldeni, amire van esély hogy működik tableton? A zunox és a feed2all nem jó sajnos. :/ifirstrow.eu esteleg??
Qaneko
több mint 9 éve
Bryant!!!
több mint 9 éve
most mondják hogy heath lenne a qb