Pittsburgh Steelers - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
Ma, eddig Kenny is megdobta csak ma szétestünkAzért Purdy ida is dobja a labdákat ahová kell, pedig ő van nagyobb nyomás alatt egész meccsen.gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Ráadásul egy első meccs után, ne kelljen már messzemenő következtetéseket levonni, főleg hogy Purdy-nak még csak jól sem kell játszania, mert minden ül a környezetében
a tavalyi Pickett jobb volt, éles, pontos, mozgott ha kell....megnézném Purdyt egy Canada offense-ben
Úgyhogy kötözködj egy kicsit...1 meccs alapján
Klaci79
Tarsi
több mint 2 éve
Azért Purdy ida is dobja a labdákat ahová kell, pedig ő van nagyobb nyomás alatt egész meccsen.gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Ráadásul egy első meccs után, ne kelljen már messzemenő következtetéseket levonni, főleg hogy Purdy-nak még csak jól sem kell játszania, mert minden ül a környezetében
a tavalyi Pickett jobb volt, éles, pontos, mozgott ha kell....megnézném Purdyt egy Canada offense-ben
Klaci79
több mint 2 éve
Én nem értem ezt a Purdy sztárolást: a harmadik és sokra Aiyuk 5 yardos közelében senki, odadobja, erre elkezdik futtatni a kommentátorok.A kerdes az, hogy az istenbe van allandoan szabadon??
Szokol
több mint 2 éve
Bazdmeg.....ilyen nincs....mi a faszt csinál Levi Wallace is.....de tényleg....mire gondol ilyenkor....3-4 yardra megint 3. és 4--nél....így könnyű...
több mint 2 éve
nézd meg...Levi Wallace méterekre az elkapótól...mi a fasz van ezekkel? jöjjön már Porter Jr. már úgysincs tét
több mint 2 éve
Hali🙏🏻
több mint 2 éve
Purdy nyugodt, és üres elkapónak dobhat kb.nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Sehol sem vagyunk sematizálásban és sec teljesítményben sem. Ja meg futójátékban se.
több mint 2 éve
Egyébként nincs tragédia, szokás szerint meg kell verni a Brownst.Nyilván ha kikapsz, akkor minden szar ekkor jöjjön ki. Ez nem vitás. Pickett így még nem játszott. Mint ha teljesen másra készültekj volna. Mint ha mindig másfelé mennének a WR-ek, TE-k....
Na jó, ahhoz 180 fokot fordulni kell!
Willie Parker
több mint 2 éve
gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
Egyébként nincs tragédia, szokás szerint meg kell verni a Brownst.Na jó, ahhoz 180 fokot fordulni kell!
több mint 2 éve
Full idegben van, nem tudom miért. Eddig higgadt volt, átgondolt, ma meg kapkod, túlerőlteti.nem big ken, hanem terrible ken...Szörnyű! Tavaly tele volt pozitív jelekkel, most csak szórja a lasztit össze-vissza.
Klaci79
Pedig a karja láthatóan erősödött, a hosszú labdái sem kacsáznak már, de teljesen pontatlan.
Szokol
Mintha magára rakta volna a győzelmi kényszert, pedig mi vagyunk az underdogok ezen a meccsen és a csoportban is...
több mint 2 éve
nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
több mint 2 éve
nem big ken, hanem terrible ken...Szörnyű! Tavaly tele volt pozitív jelekkel, most csak szórja a lasztit össze-vissza.
Klaci79
Pedig a karja láthatóan erősödött, a hosszú labdái sem kacsáznak már, de teljesen pontatlan.
több mint 2 éve
Kenny ennyire rosszul még nem játszott
több mint 2 éve
nem big ken, hanem terrible ken...
több mint 2 éve
Watt nagyot játszik, legalább a fantasymba hozza a pontokat
több mint 2 éve
TJ Watt is now 1 sack away from the Steelers career sack record.Harrison at 80.5
Watt at 79.5
több mint 2 éve
ezt a szart úgy adjuk elő, hogy még van passzsiettetés is 😀Most már van..
Klaci79
több mint 2 éve
Én nem értem ezt a Purdy sztárolást: a harmadik és sokra Aiyuk 5 yardos közelében senki, odadobja, erre elkezdik futtatni a kommentátorok.
több mint 2 éve
ezt a szart úgy adjuk elő, hogy még van passzsiettetés is 😀
több mint 2 éve
Mondjuk ezèrt mindig morcos leszek Howiera, hogy nem hozta el CMCt....😏
több mint 2 éve
Oké hogy földbe nyomnak, de még mi is sérülünk...
több mint 2 éve
Oszt így szokjak le a xigiről
több mint 2 éve
ez azért korrekt run volt by cmc, micsoda blokkok
több mint 2 éve
A szezon utolsó meccsén kellene ez a ninerstől
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "