Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
10 hónapja
Lassan kikapcsolom annyira szar ez
10 hónapja
Közvetítésben meg bemondjak h jo döntés mert jó ma a steelers D# 🤣🤣Nem ez a gond, hanem az, hogy ez az O képtelen önerőből pályán menni....és mindösszesen 10 yardra voltunk egy FG lehetőségtől.
Pep71
10 hónapja
Közvetítésben meg bemondjak h jo döntés mert jó ma a steelers D# 🤣🤣
10 hónapja
1 yard....50 yardoson.....megint a félelemben.....
10 hónapja
Felpalyan 1 yardra punt anyam.
10 hónapja
Boooooooo
10 hónapja
Folyamatosan menekülnie kell Rodgersnek
10 hónapja
Jok ezek a playek amugy hogy kb 1-2 opcio alapbol kuka es marad a checkdown meg a menekules..
10 hónapja
Barom volt Austin.....belépett a másik utvonalába, ahelyett, hogy visszalépett volna.A lassítást nézve, valóban nem volt rossz. Megkövetem a főnököt.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
SBL
10 hónapja
Hat szinte bármelyik nfl qb lenne darnold helyen ma , simán hawks w lenne
10 hónapja
A lassítást nézve, valóban nem volt rossz. Megkövetem a főnököt.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
10 hónapja
Ezt már tényleg ne írjuk ARod számlájára.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
10 hónapja
De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
10 hónapja
Szerintem is jó volt....ezt el kell kapni....de Muuthnak ment a passz...neki sima TD lett volna. De ennyi járt vissza ma a sorstól!Rossz fele fordult a wr a route utan most mondjak ..
Klemó
10 hónapja
Szerintem is jó volt....ezt el kell kapni....de Muuthnak ment a passz...neki sima TD lett volna. De ennyi járt vissza ma a sorstól!
10 hónapja
Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
10 hónapja
Szépen Austin eldropolta Muth elől egy INT-re....szépen nulláztuk Warren játékát
10 hónapja
Mondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Xddd meg is dobta.. ez h lenne az övé?
SBL
10 hónapja
Mondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.
10 hónapja
Dejo..
10 hónapja
Omg mi drop...így Int
10 hónapja
MIért nem dobjuk fel 3x???
10 hónapja
Gainwellt miert nem lehet elfeljetni ?