Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
10 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?
10 hónapja
Elsőre falembernek tűnt Washington 😀😀 olyasmi súlyban lehet mint a mi nagy vezérünk 😀Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
Klemó
10 hónapja
Vagy inkább darnoldot kellene felgyújtaniMost akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?Darnoldét inkább 🤣
Hanni
Pep71
10 hónapja
Tovabbra sem ertem ki gondolta azt, hogy majd bevalik.Most akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?Darnoldét inkább 🤣
Hanni
Pep71
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
10 hónapja
kihasználni a mismatcheket...mi történt az utolsó két játékban? ez nem jellemező ránkEz Rodgers rutin volt. Ezt kerestük...megkaptuk.,...(Metcalf egy az egyben a RZ-ban)
Klaci79
10 hónapja
Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
10 hónapja
kihasználni a mismatcheket...mi történt az utolsó két játékban? ez nem jellemező ránk
10 hónapja
Egyebkent hol vannak TE jatekok?Tessék van az....totálisan butított playbookkal mentünk eddig.....nem csodálkoznék rajta, ha ez Tomlin lenne....
xtaki
10 hónapja
Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.
10 hónapja
Washingtonnnnn
10 hónapja
Kétpontos!
10 hónapja
Most akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?
10 hónapja
Go for 2
10 hónapja
Egyebkent hol vannak TE jatekok?
10 hónapja
508
10 hónapja
Ezaz!
10 hónapja
DK!!!! FAVRE beérve
10 hónapja
Nem állítanak időt meg? Jaj....velünk vannak?
10 hónapja
Patrick Queen-el mi történt?
10 hónapja
Burrow közben locker room odaát, nem tudom mi történhetett
10 hónapja
elfogadunk egy 3&1-et egy 2&5 helyett??? hát tényleg nem egy analitikus csapat vagyunk 😀Én azt hittem FD volt azért......olyan nem félelemben élős.....ahelyett, hogy nyitnánk kicsit a pályát.....
Klaci79
10 hónapja
elfogadunk egy 3&1-et egy 2&5 helyett??? hát tényleg nem egy analitikus csapat vagyunk 😀