Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
10 hónapja
Majdnem meglett ARod előzése.
10 hónapja
Jézusom Warrreeeeeeen.....
10 hónapja
Warreeeen atyaeeeg
10 hónapja
Kaleb Johnson fogalmi tévedés KR-ként.....
10 hónapja
Jogos. Ha megnézzük a két drive közötti különbséget....atyaég.....szintkülönbség....ehhez képest most iksz.....Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünkMár nem sokáig...
Klemó
bcsarli, Udvari Főkóstoló
10 hónapja
Oromteli, hogy odalapoztunk a TE playeket tartalmazo oldalra vegre
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
10 hónapja
Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünkMár nem sokáig...
Klemó
10 hónapja
Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünk
10 hónapja
Steelers meccs nem az élvezetről szól, tessék csak nézni telón.Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
Klaci79
10 hónapja
Ezek a felscriptelt drive-ok....zseniálisak.....mondjuk Rodgers most egy tök üres célpontot nem vett észre középen....hozzáteszem folyamatosan menekülnie kellMár ott volt AR előtt a védő..
Klemó
10 hónapja
Ezek a felscriptelt drive-ok....zseniálisak.....mondjuk Rodgers most egy tök üres célpontot nem vett észre középen....hozzáteszem folyamatosan menekülnie kell
10 hónapja
Csak 3 fejjel magasabb es nem haj hanem izom 😊Elsőre falembernek tűnt Washington 😀😀 olyasmi súlyban lehet mint a mi nagy vezérünk 😀Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
Klemó
Pep71
10 hónapja
Ebből minél kevesebbet látsz annál jobb 😊Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
Klaci79
10 hónapja
Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
10 hónapja
Na teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
10 hónapja
Na teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccset
10 hónapja
Btw nem voltam itt az első negyedben, Love-al történt valami?
10 hónapja
Sajnos nem volt szerencsém megkerdezni a hölgyektől 😀Wait, azok nem kirakat csajok voltak?Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁
Pep71
Hanni
10 hónapja
Wait, azok nem kirakat csajok voltak?Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁
Pep71
10 hónapja
Tükörsima meccs. 🤣
10 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?Még semmit. Beérte Favre apót TD-ben.
10 hónapja
Úgy látszik Fields múlt héten ellőtte rakétáit
10 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁