San Diego Chargers - Denver Broncos
több mint 9 éve
Hajra denver!!!!
több mint 9 éve
a mocskok egyardos futásnak írták be, pedig sack volt 8DJobban mint Milleré az tuti 😉
Stez
több mint 9 éve
a mocskok egyardos futásnak írták be, pedig sack volt 8D
több mint 9 éve
Hozzáért, de a pályán hozott hülye bírói döntés miatt a td ugrott...Visszanézek..
baggio
több mint 9 éve
Hozzáért, de a pályán hozott hülye bírói döntés miatt a td ugrott...de a muffolt puntot nem is lehet visszahordani
baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A Broncos ST-edzője jobban challengel, mint Kubiak 😀
több mint 9 éve
így is úgy is Rivers jöhet, mellékes, hogy benyaltak két másodperc alatt egy TD-t 8D
több mint 9 éve
Hozzáért, de a pályán hozott hülye bírói döntés miatt a td ugrott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
éles váltás, minden játéknál fent volt Bosaaz első meccsen összesen játszott 22 snapet, ahogy látom, nem szaroznak és rögtön feltolják a snapek számát nála, nem igazán rotálják eddig
több mint 9 éve
A kisujjával teremti majd földhöz Siamiaút 😊Bosa Time 😀figyeld meg, mindjárt tol egy JPP-t és hétujjas sacket nyom
Tomcsik
Stez
több mint 9 éve
Bosa Time 😀figyeld meg, mindjárt tol egy JPP-t és hétujjas sacket nyom
Tomcsik
több mint 9 éve
dobott még egy felest, mint a megye 3-banhálol
több mint 9 éve
A Broncos D elég egyértelműen arra játszik, hogy pályán kívül tartsa Bosát, mindenki fosik tőle.
több mint 9 éve
Le a kalappal az első negyed teljestménye alapján a SD támadó egysége előtt!A védőik is jók voltak abban az 1 percben amit a pályán kellett lenniük 😀
nagir
több mint 9 éve
Le a kalappal az első negyed teljestménye alapján a SD támadó egysége előtt!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Csak ugy szarom a szakvéleményeket csak tudnám minek?Én értékelem 😊
Janek
több mint 9 éve
Csak ugy szarom a szakvéleményeket csak tudnám minek?