San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Michael Gehlken @UTgehlkenRosszabb csak nem lesz, legalább gyakorolja amit jövőre fog játszani.
Chargers center Rich Ohrnberger (right ankle) headed for locker room. In pain when putting pressure on sideline. Chris Watt replacement.empty taxi
több mint 10 éve
Michael Gehlken @UTgehlkenChargers center Rich Ohrnberger (right ankle) headed for locker room. In pain when putting pressure on sideline. Chris Watt replacement.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Mike Pereira @MikePereira Good catch in OAK - looks like both feet touched down inbounds.
choose life
több mint 10 éve
Dikk egy 1st down....vagy nem...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Burris jól védekezett Gatesen a 3. downos szituációban, volt Rivers first readje voltBurris for president
choose life
több mint 10 éve
Rosszul tudod, Murray pont a fizikai adottságai miatt lehet csak backup NFL szinten.30-40 yard xD De valamiért nekem az van a fejemben, hogy neki erős karja van.Sixo67Ellenünk volt 85 yardos TD passza.Sixo67ebből mennyi volt a YAC? mert hosszú passza, amiből TD lett, Kellen Moore-nak is volt, pedig neki aztán vízipisztoly erősségű karja vandeyell
Madden hates me.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 901
kezdenek fáradni a védőkdeyellezt a nyomást nagyjából eddig lehet bírni. Tarver év végére összerakja a gárdát megint egy kettes alá szintre, ami ennyire elég O# nélkül.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
kezdenek fáradni a védőkdeyellhiába tartják magukat, ha szinte csak ők vannak a pályán
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
30-40 yard xD De valamiért nekem az van a fejemben, hogy neki erős karja van.Ellenünk volt 85 yardos TD passza.Sixo67ebből mennyi volt a YAC? mert hosszú passza, amiből TD lett, Kellen Moore-nak is volt, pedig neki aztán vízipisztoly erősségű karja vandeyell
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, h ilyet mondok de mintha Mathews beszerzett volna némi visiont a sérülése alatt.empty taxiGyorsan le is rántották a RZ-ban, búúúúúúúúúúú
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, h ilyet mondok de mintha Mathews beszerzett volna némi visiont a sérülése alatt.
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 546
Jerrynek már 2 nyomása volt.Legalább Pagano a jobb bázisból jobbat hoz ki.szabaHá eddig Conner dominál főleg aki eddig is ott volt.Sixo67
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ellenünk volt 85 yardos TD passza.Sixo67ebből mennyi volt a YAC? mert hosszú passza, amiből TD lett, Kellen Moore-nak is volt, pedig neki aztán vízipisztoly erősségű karja van
choose life
több mint 10 éve
Van megkötés az egy szezonban kirúgott vezetőedzők számát illetően?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Legalább Pagano a jobb bázisból jobbat hoz ki.szabaHá eddig Conner dominál főleg aki eddig is ott volt.
több mint 10 éve
Neha dodhatnanak egy zaszlot a sporik igazan...
több mint 10 éve
szaba
10 546
Legalább Pagano a jobb bázisból jobbat hoz ki.
több mint 10 éve
Surda
3 297
Ezt a futást 5x-re????
több mint 10 éve
Ellenünk volt 85 yardos TD passza.Stafford stimmel, de Aaron Murray karerőssége elég mehdeyellOnnan tucatjával jönnek ki a géppuska kezű QB-k, pl Stafford vagy Aaron Murray.Sixo67miért?deyellCarrnak nagyon durva karja van.empty taxiGeorgiaban lett volna a helye anno.Sixo67