San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 6 éve
Na még egy paródia TD a végére. 😀
több mint 6 éve
lol, még a spreadet is hozza a niners 😀 amúgy nem úgy van, hogy alapszakasz meccs végén le kell játszani az extra pontot is?

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
nem tudom melyik meccs baszott fel jobban, ez, vagy a tampa elleni...

Don't blink!
több mint 6 éve
Ez a game is izgi volt az előzőhöz hasonlóan.
több mint 6 éve
chandler jones elküldjük zónázni, vance joseph takaroggy

Don't blink!
több mint 6 éve
not like this 😕gyökér d playcall volt
Löfli
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
That's how it goes! 😀
több mint 6 éve
pffuu bazmeeeeeeeeeeg.....
több mint 6 éve
not like this 😕

Don't blink!
több mint 6 éve
Hát Jimmy már megint gyorsan visszaküldte a D-t a pályára 😀
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Azért ez nem kis reach 😊 Megnéztem, a második félidőben a hosszú TD drive előtt négy percig volt a pályán a D. A két pick szar dobás volt, amúgy a megölt futójáték mellett Jimmy meccsben tartja a Ninerst.ugy nehez ha dzsimi folyton az offenset pihenteti...DZSIMIDZSITe utálod a csapatodat vagy csak Jimmyt? Mert a jó védelmet ugyanúgy vagy sokkal inkább lehetne ma ekézni.
DZSIMIDZSIDzsimi az uj Bortles, kar ezert a jo vedelemertlol egy homályt leszámítva gyakorlatilag tökéletesen játszik
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
gaborik
Jakehomer
gaborik
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
veled mi van ember, dobott eddig vagy 400 yardot, ki ne találd már hogy sokat volt fent a D mert menten beszarok..ugy nehez ha dzsimi folyton az offenset pihenteti...DZSIMIDZSITe utálod a csapatodat vagy csak Jimmyt? Mert a jó védelmet ugyanúgy vagy sokkal inkább lehetne ma ekézni.
DZSIMIDZSIDzsimi az uj Bortles, kar ezert a jo vedelemertlol egy homályt leszámítva gyakorlatilag tökéletesen játszik
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
gaborik
Jakehomer
gaborik
több mint 6 éve
ugy nehez ha dzsimi folyton az offenset pihenteti...DZSIMIDZSITe utálod a csapatodat vagy csak Jimmyt? Mert a jó védelmet ugyanúgy vagy sokkal inkább lehetne ma ekézni.
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
gaborik
Jakehomer
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
DZSIMIDZSIEzt konkrétan Dwelley adta oda, a passz nem volt jó. Cards nem csunált semmit
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
gaborik
több mint 6 éve
DZSIMIDZSITe utálod a csapatodat vagy csak Jimmyt? Mert a jó védelmet ugyanúgy vagy sokkal inkább lehetne ma ekézni.
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
gaborik
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
eeez kell ide 2.0 😊
több mint 6 éve
DZSIMIDZSI DZSIMIDZSIDzsimi az uj Bortles, kar ezert a jo vedelemertlol egy homályt leszámítva gyakorlatilag tökéletesen játszik
gaborik
Jakehomer
latszolag megse
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
hát ez ennyi volt...
több mint 6 éve
mekkora faszmák

Don't blink!
több mint 6 éve
Deebo visszatért az öltözőből.
több mint 6 éve
túl alacsony, ilyen magassággal nem lehet megélni az nfl-bennem jó ez a Murray, nem látszik rajta az elhivatottságNem elég fehér, súlyos hiányosság
Löfli
Jakehomer

Don't blink!
több mint 6 éve
nem jó ez a Murray, nem látszik rajta az elhivatottságNem elég fehér, súlyos hiányosság
Löfli
Tepper takarodj!