San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
több mint 2 éve
valaki mindig elbassza... Kell az a bye week!RT kell
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
689
Hàt igen van baj a védelemnél is 3&20, de a tàmadósor, ezek a minden 2. és hosszú mezőnygól +3 pontért, ez így kevés, nemcsak a Chiefs ellen....
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Hat igen, egy olyan szegyenteljes int utan nekem sem lett volna kepessegem arcoskodni 😀😀Nem baj, majd a shanny szerelmei fiuklub geniuszai elmagyarazzak, mekkora win now lehetoseg van ezzel a szerencsetlennel. Gyulolom. Tiszta szivbol gyulolom szaroppolot.szeretném megkérdezni, hogy Szaroppoló hogy baszta el a 3 és 20-at?
dankodavid
Nemzetes és Méltóságos petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Nem baj, majd a shanny szerelmei fiuklub geniuszai elmagyarazzak, mekkora win now lehetoseg van ezzel a szerencsetlennel. Gyulolom. Tiszta szivbol gyulolom szaroppolot.szeretném megkérdezni, hogy Szaroppoló hogy baszta el a 3 és 20-at?
dankodavid
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
689
Volt tàmadófal , nincs tàmadófal.... Na ezért kellett volna a Kapernick 2.0
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
CEH bizonyítaná, hogy kapják be a f@szt 😊
több mint 2 éve
Nagy visszaesés ez a meccs a Panthers gálázása után 😀
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
he?Minek? Igy is siman utik a Tampat.Illetve azert lance meccsrol meccsre fejlodneszerencsére nektek nem kell
Ezt a faszt meg evek ota nezzuk
gabokocka
ulpianus
több mint 2 éve
Minek? Igy is siman utik a Tampat.Illetve azert lance meccsrol meccsre fejlodneszerencsére nektek nem kell
gabokocka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Nem baj, majd a shanny szerelmei fiuklub geniuszai elmagyarazzak, mekkora win now lehetoseg van ezzel a szerencsetlennel. Gyulolom. Tiszta szivbol gyulolom szaroppolot.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Illetve azert lance meccsrol meccsre fejlodneszerencsére nektek nem kell
gabokocka
több mint 2 éve
Illetve azert lance meccsrol meccsre fejlodneEzt a faszt meg evek ota nezzuk
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Kezdő CB-m kidőlt Terrell személyében, most úgy néz ki a cserém is off - vagyok bajban idén azon a poszton (is).
több mint 2 éve
túl kicsi a minta. kb tök más playbook kell nekiEgy kibaszott ballaszt ez a csavoEddig szerintem Lance se jobb. Csak annak magasabb a plafonja, mint amit eddig láttunk tőle, de jobbnak egyelőre semmiképp nem nevezhető. Ez ilyen patt helyzet.
Es Bencsincs magyarazza hogy milyen jo hogy ujra o jatszik nem pedig Lance.
gabokocka
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Egy kibaszott ballaszt ez a csavoEddig szerintem Lance se jobb. Csak annak magasabb a plafonja, mint amit eddig láttunk tőle, de jobbnak egyelőre semmiképp nem nevezhető. Ez ilyen patt helyzet.
Es Bencsincs magyarazza hogy milyen jo hogy ujra o jatszik nem pedig Lance.
gabokocka
több mint 2 éve
Miért nem csak futnak? 😛mikor láttam hogy lejön CMC meg Juci gondoltam elbasszák
Jakehomer
több mint 2 éve
Egy kibaszott ballaszt ez a csavoEs Bencsincs magyarazza hogy milyen jo hogy ujra o jatszik nem pedig Lance.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
na kölcsön kinyír visszajár 😀