San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 11 éve
futás nulla, passzjáték meg mínusz
több mint 11 éve
NSO-n is megtalálták a művész urat:"Pitbullnak alighanem volt már jobb fellépése is"
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-pulykanak-megkegyelmeztek-a-medveknek-nem-2379237egonj
Én nem lennék ebben annyira biztos... 😀😀 😀😀 😀😀iktriad
Nem szeretném kideríteni..
HTTR
több mint 11 éve
Roman b@szod megint nem tudsz normális playt hívni
több mint 11 éve
NSO-n is megtalálták a művész urat:"Pitbullnak alighanem volt már jobb fellépése is"
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-pulykanak-megkegyelmeztek-a-medveknek-nem-2379237egonj
Én nem lennék ebben annyira biztos... 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Gabbert nem. Neki ott van az ex-Mizzous kosarascsaja. 😀😀iktriadNem ismerek semmilyen Gabbert Michaelt.
több mint 11 éve
NSO-n is megtalálták a művész urat: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-pulykanak-megkegyelmeztek-a-medveknek-nem-2379237
HTTR
több mint 11 éve
Gabbert nem. Neki ott van az ex-Mizzous kosarascsaja. 😀😀Meleg itt az összes.Sixo67de ez nem az a Michael | mármint Sam | ShilkorTessék ott van Michael is, oszt nincs neked más bemelegedett RB ..Sixo67Szóval akkor Turbin nem melegedett még be?Sixo67Friscoban ez gyorsabban megy végbe, mint máshol. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Meleg itt az összes.de ez nem az a Michael | mármint Sam | ShilkorTessék ott van Michael is, oszt nincs neked más bemelegedett RB ..Sixo67Szóval akkor Turbin nem melegedett még be?Sixo67Friscoban ez gyorsabban megy végbe, mint máshol. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
haribó feje 😀😀Dexxter Tailor"Celeb vagyok, ments ki innen"
több mint 11 éve
de ez nem az a Michael | mármint Sam |Tessék ott van Michael is, oszt nincs neked más bemelegedett RB ..Sixo67Szóval akkor Turbin nem melegedett még be?Sixo67Friscoban ez gyorsabban megy végbe, mint máshol. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
haribó feje 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Tessék ott van Michael is, oszt nincs neked más bemelegedett RB ..Szóval akkor Turbin nem melegedett még be?Sixo67Friscoban ez gyorsabban megy végbe, mint máshol. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Szóval akkor Turbin nem melegedett még be?Sixo67Friscoban ez gyorsabban megy végbe, mint máshol. 😀😀
több mint 11 éve
Mustainenek hívják az urat.jó, hát van aki csak Hurnst ismeri 😀ShilkorCsak jobban ismeri a Jags elkapókat , mint te.Sixo67Ne kiabáld el.iktriadvagy MarqiseShilkorLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 11 éve
Na Turbina felszállt.
több mint 11 éve
jó, hát van aki csak Hurnst ismeri 😀Csak jobban ismeri a Jags elkapókat , mint te.Sixo67Ne kiabáld el.iktriadvagy MarqiseShilkorLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 11 éve
"18:30 óta nem álltam fel a székből". A hátad hogy fog ürülni ennek pajti. Ja és akkor gondolom nagyon szereted a kosárlabdát is.
több mint 11 éve
Borland labdazsonglőrködése:

Don't blink!
több mint 11 éve
Csak jobban ismeri a Jags elkapókat , mint te.Ne kiabáld el.iktriadvagy MarqiseShilkorLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 11 éve
Vannak akkora lányok mint Reid!Miért? Reidben semmi lányos nincs pl.iktriadJogos....de nem Bruce....Andy....kicsit lányosAlabama NinersLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 11 éve
Ne kiabáld el.vagy MarqiseShilkorLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 11 éve
vagy ha PrézLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad

Don't blink!