San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Miért? Reidben semmi lányos nincs pl.Jogos....de nem Bruce....Andy....kicsit lányosAlabama NinersLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 10 éve
vagy MarqiseLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 10 éve
Jogos....de nem Bruce....Andy....kicsit lányosLee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.iktriad
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Megy a flagfoci megint.
több mint 10 éve
Lee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...Alabama NinersHa Bruce a keresztneve akkor nincs gond.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Mindenki nyugodjon le a picsbe, csak altatunk...najó ezt még én se hiszem elpicstii
jaj, hogy még mindig Kaep futáshiányán rugózunk. Tavaly még kevesebbet futott, előtte futott sokat!Alabama Ninerssikeresen kiölték belőle... a futást. 😕
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Lee a legjobbunk ma! Ez komoly gond...
több mint 10 éve
Hát nagy primadonna lett belőle, az tény.Amerikai Messi....bravo RicsiGinolaakkor ő ki?
baggio
Kobe olasznak is tartja magát, úgyhogy ő a fekete Totti.egonj
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Na, Jim-nek megvan a B-terve is.
több mint 10 éve
jaj, hogy még mindig Kaep futáshiányán rugózunk. Tavaly még kevesebbet futott, előtte futott sokat!
több mint 10 éve
Ginola
136
Lemaradtam en is de labbal kapta fel vvalaki...Amerikai Messi....bravo RicsiGinola
Mi volt amúgy? Gondolom lábbal trükközött valaki, de lemaradtam.egonj
több mint 10 éve
Turbina még nem melegedett be eléggé.Van ott más futó is.Sixo67Csalódtam a Hawksban, három futást vártam 😊JakehomerHaragszanak Beast Modera.iktriad
több mint 10 éve
egonj
149
Amerikai Messi....bravo RicsiGinolaakkor ő ki?
baggio
Kobe olasznak is tartja magát, úgyhogy ő a fekete Totti.
HTTR
több mint 10 éve
OV Real fan, már Puskás ellopása alapján gondolom.Orbán Viktor?nfl_loverAmerikai Messi....bravo RicsiGinolaakkor ő ki?
baggio
több mint 10 éve
Van ott más futó is.Csalódtam a Hawksban, három futást vártam 😊JakehomerHaragszanak Beast Modera.iktriad
több mint 10 éve
Annyi Turkish Airlines reklámmal Lionellel együtt nem csodálom, hogy az lett.Amerikai Messi....bravo RicsiGinolaakkor ő ki?
baggio
több mint 10 éve
Csalódtam a Hawksban, három futást vártam 😊JakehomerHaragszanak Beast Modera.
több mint 10 éve
Amerikai Messi....bravo RicsiGinolaakkor ő ki?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
egonj
149
Amerikai Messi....bravo RicsiGinola
Mi volt amúgy? Gondolom lábbal trükközött valaki, de lemaradtam.
HTTR
több mint 10 éve
Justin Houston jövőre is folytatja majd ezt a tradíciót.Tessék, ex ChiefJakehomerIdénre nagyon menők lettek az ex-Chief-ek.Sixo67
több mint 10 éve
Csalódtam a Hawksban, három futást vártam 😊
Tepper takarodj!