San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
lehet, hogy megsérült?á dehogy Ricsi, színészkedik
több mint 10 éve
Montana
635
De jól kezdõdik 😕
több mint 10 éve
Amúgy nem.Én kérek elnézést.iktriadEz a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?Sixo67
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadFriscóban a himnuszt is langyin kell előadni? 😛
több mint 10 éve
Fura ,hogy ezt pont te mondod.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereketStez
több mint 10 éve
Kemény vagyok mint a Rambo III.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereketStez
több mint 10 éve
Én kérek elnézést.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?Sixo67
több mint 10 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereket
több mint 10 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?
több mint 10 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...
több mint 10 éve
legyen döntetlen!
több mint 10 éve
Előzetesem a helyszínről: insidehandoff.com/2014/11/28/seattle-seahawks-at-san-francisco-49ers-instant-preview/(Benne egy olyan sérülés amiről szerintem még senki nem írt sehol)
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Én már tudom miért voltunk ilyen szarok mind2 oldalon... Pitbull nekünk nyomta az elő koncertet 😀
több mint 10 éve
egonj
149
a pulykától senki, a Pitbull koncert viszont gyilkos voltStezMég változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?iktriadJól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
Kicsit félek is hogy félidőre átér San Franciscoba 😀
HTTR
több mint 10 éve
a pulykától senki, a Pitbull koncert viszont gyilkos voltMég változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?iktriadJól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
több mint 10 éve
Még változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
több mint 10 éve
Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerint
több mint 10 éve
csak azt tudom mondani, amit az Eagles meccs előtt isgo Colts!
több mint 10 éve
egonj
149
Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799
Igen, jönnek!
Remélem ez már meccs lesz.
HTTR