San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Cardinalis
5 800
szassztok! naennyi pontyot nekünk is sikerült a HOX ellen, lesz-é több a NINER részéről... ez itt a kérdés 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Ez most nem bírózás volt részemről.Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.Sebiibe kell tartani a szabályokatFucu
több mint 10 éve
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.Sebiibe kell tartani a szabályokat
több mint 10 éve
0ázás már nem lesz.
több mint 10 éve
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.SebiiAmíg nulla pontjuk van, ne legyél ilyen finnyás
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.
több mint 10 éve
Kaep mai számai a cseréjét idézik. A gabbertálódás ragályos.
több mint 10 éve
Az már megvolt Barronnal 😀😀Mi ez a bullshit pass rush?FucuA jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
iktriad
több mint 10 éve
Bugsy a bunkó, nem én.Ne is figyelj rá, ma mindenkivel bunkó.Sixo67aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 10 éve
Ne is figyelj rá, ma mindenkivel bunkó.aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 10 éve
Javítottam a hszet azóta, dicsérni akartalak titeket.aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
A jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
több mint 10 éve
aha 7 sack az elmúlt vasárnap.Mi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 10 éve
Mi ez a bullshit pass rush?FucuA jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
Calvin Johnson >>>> Kálvin János. Én örülnék, ha az előbbiről elnevezett téren laknék.A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀iktriadHalálosan megsértettél, úgyhogy most kurtára nem vagy poénos.Sixo67
több mint 10 éve
jó, mondjuk Shawnál papírforma volt, de Hamptont több helyen is írták 4-5. körreMég azon se tette túl magát, hogy Connor Shaw az lett. 😀😀iktriadtudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀Shilkor| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
Mi ez a bullshit pass rush?
több mint 10 éve
A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀iktriadHalálosan megsértettél, úgyhogy most kurtára nem vagy poénos.
több mint 10 éve
Még azon se tette túl magát, hogy Connor Shaw az lett. 😀😀tudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀Shilkor| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
tudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀Ez hazugság .... elmentek ti a ...Sixo67| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
Ez hazugság .... elmentek ti a ...| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
Max a Gilmore Girlsben(Szívek szállodája) az. 😀😀Gilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. |CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
Nálam 1. helyen rangsorolt.A 39. helyen rangsort CB mióta elit?iktriadGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
Te meg miről beszélsz ember.... top5 CB liga szinten amikor nem sérült.CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
A 39. helyen rangsort CB mióta elit?Gilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 10 éve
CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67