Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 9 éve
mondjátok h ti láttátok mozdulni a kezét Iupatinak. én amíg mutatták streamen direkt figyeltem, és nem mozdította meg a kezeit :S
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
fehomár gondolom ano mellett alszik már.
több mint 9 éve
Amíg elő ne keríted fehomárt úgy is csak díszlet az egész xDTényleg, el is felejtettem, micsoda jó szezonod van.Amúgy meg még két IR játékosom lett ezzel, meg előző meccsről Richburgel, majd adhatnál kölcsön párat.a drámai hatás kedvéért, így sokkal nagyobb hős lesz, amikor visszajön, és mögüle fut 200 yardot CJNyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 9 éve
Tényleg, el is felejtettem, micsoda jó szezonod van.Amúgy meg még két IR játékosom lett ezzel, meg előző meccsről Richburgel, majd adhatnál kölcsön párat.a drámai hatás kedvéért, így sokkal nagyobb hős lesz, amikor visszajön, és mögüle fut 200 yardot CJNyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
Stez
Sixo
több mint 9 éve
Még véletlenül sem azt akartam sugallni, hogy szándékos volt.Pont ezért írtam, hogy Kamről nem feltételezném.
FunHun
De most csak is érte szét kell kapni a halászsasokat.
több mint 9 éve
Amúgy meg még két IR játékosom lett ezzel, meg előző meccsről Richburgel, majd adhatnál kölcsön párat.a drámai hatás kedvéért, így sokkal nagyobb hős lesz, amikor visszajön, és mögüle fut 200 yardot CJNyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
Stez
több mint 9 éve
Az nyak gyanús, sisak a sisaknak ment Kammel
több mint 9 éve
csak elviszik 1 korre, mert a sebessegtol gyogyul.Nyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Még véletlenül sem azt akartam sugallni, hogy szándékos volt.
több mint 9 éve
Szoktad figyelni, hogy az egyes kommentek mikor mennek?Nyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
több mint 9 éve
a drámai hatás kedvéért, így sokkal nagyobb hős lesz, amikor visszajön, és mögüle fut 200 yardot CJNyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
Sixo
több mint 9 éve
KamCh szépen eltette...Előítélte ide vagy oda egy Rams D-ről előbb hiszem, hogy direkt csinálja.
FunHun
több mint 9 éve
Nyilván vissza fog még jönni ha miután mentőkocsival levitték.Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
Rozo
több mint 9 éve
hát a mentő nem jelent túl sok jót sajna 😕
több mint 9 éve
FunHun
1 482
KamCh szépen eltette...
több mint 9 éve
basszameg a kurvaélet
több mint 9 éve
Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjukCsak nem. Kemény csóka. 😊
Kexandro
több mint 9 éve
Hát, úgy néz ki idén csoportot nyernek.ne irigykedjél a Jagsre, nem tehetnek róla, hogy jobban állnak a ChargersnélMondtam múltkor, ez a Sherman ügyesnek tűnikJaja, ma sem verték még meg 8nál sokkal többször. Jags még simán kezdő is lehetne.
Stez
Sixo
Stez
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok mikor futunk szélre isHát az eddigi próbálkozások nagyon nem jöttek be.
Leon78
több mint 9 éve
Iupati off? A futojatekot mara vegleg elfelejthetjuk
több mint 9 éve
ne irigykedjél a Jagsre, nem tehetnek róla, hogy jobban állnak a ChargersnélMondtam múltkor, ez a Sherman ügyesnek tűnikJaja, ma sem verték még meg 8nál sokkal többször. Jags még simán kezdő is lehetne.
Stez
Sixo
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok mikor futunk szélre is