Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
lényeg a 3 pont... ;o))
több mint 10 éve
Nem a zebrák fújnak Cardinalul, hanem ilyen hülye a szabály. Az esti Gianst-Pats meccsen Beckham elkapása nem lett elkapás, az is lényegében pontosan ugyanilyen volt, csak az az EZ-ban történt. Beckham elkapta, kettőt lépett, utána kiütötték a kezéből. Nem adták meg elkapásnak.Ezt a szabályt tényleg rendbe kéne rakni. Oké, könyv szerint lehet, hogy így szól a szabály, de a józan gyakorlatiassággal teljesen szembe megy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
jólvan, megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye, hanem a bírók tényleg ilyen balfaszok. Pont ma mondtam bátyámnak, hogy én mindig reálisan nézem a meccseket, és elismerem, ha vlenül a mi javunkra tévednek a bírók. Hát ez a mai meccs eddig nagyon ilyen. Jó, nem mondom ez nem magyarázza meg, hogy miért ilyen gyenge a Seattle offense, és a védelmük is néhány játékban átjáróház, de akkor is más lenne az eredmény, ha a zebrák normálisan végeznék a dolgukat. Annyi pénzért én is el tudnék vezetni egy meccset ilyen szinten
több mint 10 éve
Nah bammeg, már a Toyota is a Lions-nek toboroz szurkolókat.
több mint 10 éve
A lényeg a 3 pont.Egervári is ezt mondta egy Luxemburg elleni barátságos meccs után
iktriad
több mint 10 éve
Akkor most Jó éjt Mindenkinek!
több mint 10 éve
A lényeg a 3 pont.
több mint 10 éve
Jah és a fizetés különbséget küldjék el nekem sörben.Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 10 éve
góóóóól! :o)
több mint 10 éve
Akkor közte két TD-vel menjünk szünetre. 😊
több mint 10 éve
Russell Wilson likes this.Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 10 éve
Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
több mint 10 éve
Löfli és Víziló megy Santa Claraba!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
több mint 10 éve
ezt nem lehetett volna challengelni???nem
FunHun
több mint 10 éve
ezt nem lehetett volna challengelni???incomplete passzt nem.
FunHun
buhloone mindstate
több mint 10 éve
nem volt megdönthetetlen bizonyíték. de vicces, hogy az egyik zebra bedobott egy babzsákot, ami a fumble helyét jelölné

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
inkomplííít :o))
több mint 10 éve
Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
több mint 10 éve
ezt nem lehetett volna challengelni???
több mint 10 éve
Milyen zebra vagy te 😊Na mi lesz Löfli 😊faszom se tudja, hülye nfl szabályok vannak 😀 szerintem fumbi
Leon78
Löfli
több mint 10 éve
fumbli 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
mivan itt??? nem volt challenge, erre most mégis visszanézik???
több mint 10 éve
Na mi lesz Löfli 😊faszom se tudja, hülye nfl szabályok vannak 😀 szerintem fumbi
Leon78

Don't blink!
több mint 10 éve
Ezek mit szívnak?
több mint 10 éve
offisöl baz+...