Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 9 éve
Nem a zebrák fújnak Cardinalul, hanem ilyen hülye a szabály. Az esti Gianst-Pats meccsen Beckham elkapása nem lett elkapás, az is lényegében pontosan ugyanilyen volt, csak az az EZ-ban történt. Beckham elkapta, kettőt lépett, utána kiütötték a kezéből. Nem adták meg elkapásnak.Ezt a szabályt tényleg rendbe kéne rakni. Oké, könyv szerint lehet, hogy így szól a szabály, de a józan gyakorlatiassággal teljesen szembe megy.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
shagi0206
10 921
jólvan, megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye, hanem a bírók tényleg ilyen balfaszok. Pont ma mondtam bátyámnak, hogy én mindig reálisan nézem a meccseket, és elismerem, ha vlenül a mi javunkra tévednek a bírók. Hát ez a mai meccs eddig nagyon ilyen. Jó, nem mondom ez nem magyarázza meg, hogy miért ilyen gyenge a Seattle offense, és a védelmük is néhány játékban átjáróház, de akkor is más lenne az eredmény, ha a zebrák normálisan végeznék a dolgukat. Annyi pénzért én is el tudnék vezetni egy meccset ilyen szinten
több mint 9 éve
Nah bammeg, már a Toyota is a Lions-nek toboroz szurkolókat.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
A lényeg a 3 pont.Egervári is ezt mondta egy Luxemburg elleni barátságos meccs után
iktriad
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Akkor most Jó éjt Mindenkinek!
több mint 9 éve
A lényeg a 3 pont.
több mint 9 éve
Jah és a fizetés különbséget küldjék el nekem sörben.Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Akkor közte két TD-vel menjünk szünetre. 😊
több mint 9 éve
Russell Wilson likes this.Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Vissza a cserebírókat!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
Löfli és Víziló megy Santa Claraba!Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
ezt nem lehetett volna challengelni???nem
FunHun
több mint 9 éve
deyell
11 702
ezt nem lehetett volna challengelni???incomplete passzt nem.
FunHun
choose life
több mint 9 éve
nem volt megdönthetetlen bizonyíték. de vicces, hogy az egyik zebra bedobott egy babzsákot, ami a fumble helyét jelölné
több mint 9 éve
Hallod, nem nagyon van olyan zebra aki SB alkalmas.zebrák nincsenek a helyzet magaslatánNem ők lesznek az SB-n
Löfli
Kampman
több mint 9 éve
FunHun
1 482
ezt nem lehetett volna challengelni???
több mint 9 éve
Milyen zebra vagy te 😊Na mi lesz Löfli 😊faszom se tudja, hülye nfl szabályok vannak 😀 szerintem fumbi
Leon78
Löfli
több mint 9 éve
fumbli 😀
több mint 9 éve
FunHun
1 482
mivan itt??? nem volt challenge, erre most mégis visszanézik???
több mint 9 éve
Na mi lesz Löfli 😊faszom se tudja, hülye nfl szabályok vannak 😀 szerintem fumbi
Leon78
több mint 9 éve
Ezek mit szívnak?