Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Ez, hogy a faszomba DPI?szabálytalanul hagyta lenyomni magát Grahamtől... 😊
Rozo
több mint 9 éve
+ gordon, de ő csak negatív pontot termel. Hát ha Jefferson csinál egy pick6-et akkor még nyerhetek.Elég tré, ha így is kikapsz tőlem. 8DDehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 9 éve
Ez, hogy a faszomba DPI?
több mint 9 éve
Elég tré, ha így is kikapsz tőlem. 8DDehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 9 éve
Ez neked drop volt? Rajtad van a szemüveged?és passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
iktriad
több mint 9 éve
Dehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
több mint 9 éve
Cardinalis
5 788
Matyi mit mentettGreat play by Tony Jefferson to break up the Graham TD pass.
Leon78
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
hát Garoppolónak nem is az elkapás az erősségeés passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
iktriad
több mint 9 éve
A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
több mint 9 éve
és passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
több mint 9 éve
ez most egy statement victory. úgy tűnik, most már hivatalosan is a cardinals a "bully" az nfc westben, ahogy collinsworth mondtaazért még nincs vége 😀
Kampman
több mint 9 éve
Matyi mit mentett
több mint 9 éve
Akkor ez is megvolt és vissza az eddigi kerékvágásba.
több mint 9 éve
FunHun
1 482
és passzolni is...
több mint 9 éve
na elkezdett futni a gonosz törpe
több mint 9 éve
Kampman
28 290
ez most egy statement victory. úgy tűnik, most már hivatalosan is a cardinals a "bully" az nfc westben, ahogy collinsworth mondta
több mint 9 éve
Richard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
több mint 9 éve
Richard rendbe szedte az egységet a bye weekenoh wait
több mint 9 éve
szépen szórják a LOB-ot...A meccs végére LOL lesz a rövidítésük.
FunHun
több mint 9 éve
szépen szórják a LOB-ot...Hát Palmer élete formájában játszik idén. XD
FunHun
több mint 9 éve
FunHun
1 482
szépen szórják a LOB-ot...
több mint 9 éve
Danny
1 717
Jó reggelt mindenkinek, kis fáziskéséssel, de nekem is sikerült felkelni. Ez a Floyd elkapás meg TD volt!
több mint 9 éve
Erre bedobta?
több mint 9 éve
Kar h ez nem Shermanre jott ki, de nem vagyok telhetetlen 😊